Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ» (ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ»
(ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ)

Τις τελευταίες μέρες δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον «Διοικητικό Ηγέτη» στην Α.Ε.Κ. Κάτι η «κριτική» των πικραμένων από τ’ αποτελέσματα ΑΕΚτζήδων, κάτι μια απόφαση που τόλμησε να βγάλει κάποιος «πουθενάς» του χάλασαν τη «ζαχαρένια». Τέτοια και τόσα φαρμάκια ούτε εμείς δεν αντέχουμε να του σερβίρουν, ειδικά αν αυτοί που τα σερβίρουν είναι μεν «πουθενάδες» αλλά άλλοι από εμάς. Ξεκινώντας από τα αγωνιστικά, οι εκτός έδρας ήττες από Άγιαξ και τον «Γαύρο του Βορρά» σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες εμφανίσεις ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν κύμα «κριτικής» (διάβαζε «χωσίματος») για τους παίκτες που δεν ήρθαν.

Θυμήθηκαν κάποιοι την δήλωση του «Διοικητικού Ηγέτη» μετά την φυγή του Χριστοδουλόπουλου ότι απλά πρέπει να του πουν ποιόν θέλουν και αυτός θα τους τον φέρει. Αυτοί οι «πουθενάδες» που τόλμησαν να του ασκήσουν κριτική και να θυμηθούν αυτή του τη δήλωση έξυσαν με τον τρόπο αυτό παλιές πληγές. Του θύμισαν την ανικανότητα των ανθρώπων που έβαλε υπεύθυνους για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Μ’ όσα του «έσουραν» στο διαδίκτυο τον πίκραναν. Ποιόν αυτόν που δίνει στους ανθρώπους του στην Π.Α.Ε. ότι του ζητούν κι αυτοί δεν μπορούν τόσο καιρό να βρουν 2-3 παίκτες. Στο κάτω-κάτω τι τους ζήτησε; 2-3 ονόματα για να ξέρει ποιους θα πάει να φέρει. Τελικά, είναι πολύ δύσκολο να βρεις στις μέρες μας καλούς υπαλλήλους.

Το άλλο περιστατικό «πουθενά» που «πίκρανε» τον «Διοικητικό Ηγέτη» ήταν ένα κουρελόχαρτο με το οποίο απαγορευόταν η λειτουργία μπουτίκ στο εργοτάξιο. Μιας μπουτίκ που η λειτουργία της είχε διαφημιστεί και συνοδευτεί από «διθυραμβικά» σχόλια. Έλα, όμως, που δεν είχε υπολογίσει στην ύπαρξη κάποιου δημοσίου υπαλλήλου ο οποίος παίρνει την δουλειά του στα σοβαρά. Ενός «πουθενά» που τόλμησε να εκδώσει μια απόφαση με την οποία απαγόρευε την λειτουργία της μπουτίκ. Ελπίζουμε ο «Τίγρης» να «πάρει το αίμα του πίσω» εξασφαλίζοντας στον «πουθενά» μετάθεση σε κάποια από τις «εξωτικές» τοποθεσίας της Χώρας μας. Φήμες, σύμφωνα με τις οποίες το συγκεκριμένο συμβάν διατάραξε τις σχέσεις του «Διοικητικού Ηγέτη» με τον Υπουργό Φλαμπουράρη ελέγχονται ως ανακριβείς.

Γι’ αυτό σας λέμε μη τσαντίζετε τον «Τίγρη» κάνοντας του κριτική ή υπενθυμίζοντας του προηγούμενες μεγαλόστομες δηλώσεις γιατί τον «πικραίνετε» αδίκως. Αντιθέτως, πρέπει να του συμπαρασταθείτε τόσο με μηνύματα όσο και με προτάσεις παικταράδων τους οποίους αυτός θα φέρει στην ομάδα εξάπαντος τον Γενάρη. Άλλωστε τόσοι και τόσοι οπαδοί της ΑΕΚάρας παρακολουθούν τα ξένα πρωταθλήματα και άλλοι τόσοι «κάνουν πορεία στην Ευρώπη» και παίρνουν κούπες στο playstation ή ψάχνουν σε ιστοσελίδες τα στατιστικά παικτών. Ίσως έτσι ο «Τίγρης» να κάνει και οικονομία διώχνοντας τους «άχρηστους» από την Π.Α.Ε. που ούτε 2-3 ονόματα δεν είναι σε θέση να του δώσουν.

 

(Σημείωση: Η φωτογραφία προέρχεται από την ιστοσελίδα sportdog.gr).

25 Σεπτέμβρη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 3511 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ» (ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ)