Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
(ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ)

Τους κάνουμε την τιμή και ασχολούμαστε μαζί τους μόνο και μόνο επειδή αύριο Πέμπτη 31 Ιούλη 2014 έχει Γ.Σ. και ενδέχεται αυτή η Διοίκηση να μας/σας απειλήσει ότι θα παραιτηθεί (αν δεν κάτσουμε ήσυχα και δεν βγάλουμε τον σκασμό) και θα «οδηγηθούμε στο Χάος, αφού δεν υπάρχει άλλη λύση». Βέβαια εδώ δεν ταιριάζει το «Καραμανλής ή τάνκς» του 1974, αλλά το δίλημμα στο οποίο μπορεί να βρεθούν μπροστά τα μέλη του Σωματείου είναι:

Αυτή η Διοίκηση ή Διοίκηση Πρωτοδικείου (με τα ως τώρα χρέη τι γίνεται, ποιος τα «χρεώνεται»;).

Από την πλευρά μας δεν ενδιαφερόμαστε για την απάντηση στο δίλημμα, γιατί στην περίπτωση της Διοίκησης Πρωτοδικείου θα βρίσκονται πολλά από τα πρόσωπα που συμμετέχουν και τώρα (τουλάχιστον τα βασικά). Απέχουμε από την απάντηση με την ίδια λογική που το Κ.Κ.Ε. δεν ψηφίζει ποτέ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (αφού όποιος και να βγεί θα υπογράφει τα ίδια «αντι-λαϊκά» νομοσχέδια).

Ωστόσο οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ειδικά ο νυν Πρόεδρος του Σωματείου Α. Αλεξίου (ο οποίος όμως «έλυνε και έδενε» από πέρισυ τον Ιούνη) είναι μακράν ο πλέον ανεπαρκής (άλλωστε τ’ αποτελέσματα το αποδεικνύουν). Χαρακτηριστικά θ’ αναφέρουμε την εμφάνιση του στην Βουλή όταν απευθύνθηκε στην Επιτροπή που συζητούσε το Νομοσχέδιο (και) για το γήπεδο της Α.Ε.Κ. Απλώς και χωρίς άλλη αναφορά θυμίζουμε το υπεροπτικό του ύφος όταν μέλος της Επιτροπής του έθετε ερωτήσεις για τους απλήρωτους εργαζόμενους της Ερασιτεχνικής, το 15% και το ιδιοκτησιακό του νέου γηπέδου. Τότε είχε μιλήσει για «ερωτήσεις με υποβολέα» (αλήθεια καλύτερη εξυπνάδα καθότι δικηγόρος δεν μπορούσε να βρεί;) και είχε υπαινιχθεί ότι η συμμετοχή των στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιλάλη και Συναδινού στο Δ.Σ. του Σωματείου δεν είναι άμοιρη ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση.

Εκεί όμως που ξεπέρασε τον εαυτό του σε φαιδρότητα ήταν η εμφάνιση του στη συνέντευξη της περασμένης Πέμπτης 24 Ιούλη 2014. Ειδικά οι τελευταίες οκτώ φράσεις του «δεκάρικου (χωρίς ουσία, περιεχόμενο) λόγου του» θα θυμίζαν Μάρθα Βούρτση στο «Αμάρτησα για την Ερασιτεχνική» (αν το είχε παίξει) στις καλύτερες δραματικές στιγμές της:

«Το απαιτεί η Ερασιτεχνική ΑΕΚ που είναι σε δύσκολη θέση. Το γήπεδο που θα χτιστεί είναι το μέσο επιβίωσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ! Δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ να μην έχει γήπεδο. Η μοναδική, δηλαδή, ομάδα που είχε δικό της γήπεδο και ιδιοκτησία χώρου να μην έχει γήπεδο. Μιλάμε για αγωνιστική και οικονομική εξαθλίωση. Αυτό πρέπει να διορθωθεί. Το γήπεδο είναι το μέσο διατήρησης της ΑΕΚ, το μέσο της επιστροφής της. Η ΑΕΚ το δικαιούται και πρέπει να το αποκτήσει».

Απλά και μόνο σημειώνουμε ότι ο Α. Αλεξίου δεν κάνει για Πρόεδρος του Σωματείου μας, αποδεικνυόμενος και από τα πράγματα πολύ λίγος (αν και μπορεί να προσπαθεί πραγματικά πολύ ν’ αντιμετωπίσει το Χάος που βρήκε από τους προηγούμενους, οι οποίοι όμως ήταν τουλάχιστον γνωστοί του). «Στο τέλος της ημέρας» σου μένει η αίσθηση ότι είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους της αθλιότητας που υπάρχει στην Ερασιτεχνική. Είναι για λύπηση σε προσωπικό επίπεδο όπως και η Ερασιτεχνική άλλωστε.

Εμείς πάντως δεν θα τον κοντράρουμε τώρα. Μόνον η κόντρα μπορεί να τον κρατήσει για κάμποσο καιρό ακόμα στη θέση του και εμείς δε θα του κάνουμε τη χάρη. Το χειρότερο είναι πως απ’ ότι φαίνεται ο «Τίγρης» δεν έχει άλλον καλύτερο «αυλόδουλο» να βάλει για Πρόεδρο, οπότε θα «τον φάμε στη μάπα» για καιρό (ελπίζουμε όχι πολύ) ακόμα.

 

Υ.Γ. Τουλάχιστον η Μάρθα Βούρτση έπαιξε και σε κωμωδία στο τέλος της καριέρας της. Ο Αλέξης (όχι ο Τσίπρας) ούτε για κωμωδία δεν κάνει, αλλά ούτε και στο δράμα πείθει αν και δεν έχει πρόβλημα να το προκαλεί.

 

30 Ιούλη 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 6884 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ)