Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
(ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Από άποψη προθεσμιών έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο στην Ερασιτεχνική. Συνεπώς είναι ώρα ν’ αναδειχθεί το έργο της παρούσας (αλλά και προηγούμενης) Διοίκησης αν όχι για κανένα άλλο λόγο έτσι για να ξέρουμε ποιόν και γιατί τίμησαν οι Παλαίμαχοι. Προφανώς από τον τίτλο προκύπτει εκ προοιμίου καθαρά η αποτίμηση του έργου των Διοικήσεων Αλεξίου. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε το χρονικό μέσα από τέσσερις αναρτήσεις στο facebook (που είναι εύκολα προσιτές σ’ όλους μας) ενός ανθρώπου που «πονά» όσο λίγοι το Τμήμα Στίβου. Δυστυχώς, ακόμα κι έτσι πολύ δύσκολα θα πάρουμε απάντηση στο «γιατί» σκόπιμα κατάντησαν έτσι το Τμήμα Στίβου. Από αδιαφορία; Από ανικανότητα; Από ασχετοσύνη; Ακολουθούν με χρονική σειρά οι τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις από τις οποίες προκύπτει η σταδιακή κατεδάφιση του Τμήματος Στίβου.

  • Η πρώτη ανάρτηση είναι στις 9 Σεπτέμβρη 2017 και σχολιάζει την πτώση του Τμήματος από την 17η θέση της αξιολόγησης τους Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην 41η (βλέπε εδώ). Προφανώς αυτή την «επιτυχία» πρέπει να την πιστωθούν οι Διοικήσεις της Ερασιτεχνικής.  
  • Η δεύτερη είναι δύο μήνες μετά στις 16 Νοέμβρη 2017. Εκεί ο Κώστας Τζίβας μας αποκαλύπτει πως για 150 Ευρώ το μήνα οδοιπορικά ο Μαραθωνοδρόμος Κ. Γκελαούζος και ο πρώτος στα 5.000 μ. Γιώργος Τάσσης πήραν μεταγραφές σε Π.Α.Ο. και ΤΡΙΤΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αντίστοιχα (βλέπε εδώ). Άλλη μια από τις επιτυχίες των Διοικήσεων του Σωματείου στο Τμήμα Στίβου.
  • Η τρίτη ανάρτηση στις 15 Δεκέμβρη 2017 μας ενημερώνει για πλήθος μεταγραφών (ή προσπαθειών μεταγραφών) μικρών σε ηλικία και ελπιδοφόρων αθλητών ή/και φτασμένων (βλέπε εδώ). Μια απλή ανάγνωση αποδεικνύει πόσο πολύ έχουν δουλέψει για το Τμήμα Στίβου οι Διοικήσεις της Ερασιτεχνικής.
  • Η τέταρτη ανάρτηση στις 25 του περασμένου Φλεβάρη θα μπορούσε να είναι ένα S.O.S. για το Τμήμα Στίβου. Ένα μήνυμα απελπισίας για όποιον ενδιαφέρεται και μπορούσε ενδεχομένως να κάνει κάτι για την τραγική κατάσταση του Τμήματος (βλέπε εδώ).
  • Τέλος η τελευταία σχετική ανάρτηση έχει ημερομηνία 20 Σεπτέμβρη 2018 και αφορά σε προσωπικό επίπεδο την ίδια την Βούλα Παπαχρήστου (βλέπε εδώ). Από όσα σωστά από κάθε άποψη αναφέρονται σ’ αυτή προκύπτει -δυστυχώς- ένα αμείλικτο ερώτημα του οποίου η απάντηση από την Βούλα μόνο απαξιωτική για το Σωματείο ήταν. Αν η Βούλα με την φυγή της «δικαίωσε» όσους την πολεμούσαν, μήπως στην απόφαση βάρυναν περισσότερο από την υστεροφημία της οι συνθήκες που επικρατούν στο Τμήμα Στίβου; Γιατί ανεξάρτητα από το Ηθικό μέρος αν δεν μπορείς να κάνεις όπως θέλεις (και πρέπει) την δουλειά σου γιατί να συνεχίζεις εκεί που δεν σε υπολογίζουν; Και αυτό ανεξάρτητα από την αγάπη και την συμπαράσταση όσων «πονούν» το Τμήμα, αλλά δεν έχουν την δύναμη ν’ αλλάξουν κάτι.

Το τραγικό και ακατανόητο ακόμη και για τις Διοικήσεις του Σωματείου μετά το 2013 είναι πως μετά την σχεδόν προ οκταμήνου εκδίωξη της Σοφίας Κάσκαρη (όποια γνώμη και να έχει κανείς για το άτομο της) ΔΕΝ υπάρχει κανένας σύνδεσμος του Τμήματος Στίβου με την Διοίκηση. Είτε γιατί δεν ενδιαφέρονται, είτε γιατί εν βρίσκουν κάποιον «δικό τους» για τον ρόλο αυτό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: διάλυση και απαξίωση.

Να την χαίρεστε τέτοια Διοίκηση όσοι πηγαίνετε στις προκάτ διαδικασίες της και με την ψήφο σας τής δίνετε δικαίωμα να συνεχίσει το «έργο» της.

 

09 Οκτώβρη 2018
παρατηρητήριο.

.

Διαβάστηκε 567 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)