Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Η ΡΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ (ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΡΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ
(ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ)

Αφού ξεκουράστηκε για έναν μήνα και έχει χάσει πρακτικά τις ελπίδες της να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Α.Ε.Κ. επικράτησε άνετα του προβληματικού φέτος Αστέρα Τρίπολης. Μετά την τεσσάρα στα Γιάννενα «έριξε» τρία στους Αρκάδες μέσα σε 20 μόλις λεπτά. Και τα τρία τέρματα επιτεύχθηκαν από «στημένα». Τα δύο πρώτα από κόρνερ και το τρίτο από την άσπρη βούλα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ευκολία με την οποία η ομάδα προηγήθηκε αρχικά και στη συνέχεια ήλεγξε τον αγώνα ήταν παροιμιώδης. Η δε ανικανότητα του Αστέρα έδωσε στην Α.Ε.Κ. το δικαίωμα να κάνει «διαχείριση δυνάμεων» εν’ όψη της συνέχειας. Όπου «συνέχεια» σημαίνει τον επαναληπτικό στο Ο.Α.Κ.Α. με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο και το εκτός έδρας στην Ν. Σμύρνη.

Η δεύτερη συνεχόμενη εύκολη νίκη της Α.Ε.Κ. σε συνδυασμό με το προσπέρασμα του Ατρόμητου και την «κατάληψη» της 3ης θέσης δεν μπορεί και δεν πρέπει να ωραιοποιήσει την κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς και στην αρχή του Πρωταθλήματος είχαμε 3 νίκες στα 3 πρώτα παιχνίδια. Ακόμη και να νικήσει τον αβέβαιο για το μέλλον του Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη και να «διπλώσει» και μ’ αυτόν τις νίκες (μετά τους Πας Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης) δεν σημαίνει ότι έγινε η Α.Ε.Κ. που ονειρευόμαστε και θέλουμε.

Σε κάθε περίπτωση ένα από τα κριτήρια (αλλά όχι το μοναδικό) της αγωνιστικής «ανάκαμψης» της ομάδας είναι το εντός έδρας με τον «Γαύρο του Βορρά». Στο παιχνίδι αυτό παίκτες και προπονητής οφείλουν «να δώσουν απαντήσεις». Μέχρι τότε κανένα νικηφόρο σερί δεν είναι λόγος πανηγυρισμών. Στο κάτω-κάτω για την Α.Ε.Κ. μιλάμε.

21 Γενάρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 3282 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου Η ΡΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ (ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ)