Font Size

SCREEN

Cpanel

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. (Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.
(Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ)

Η πρόσληψη του Λυσάνδρου είχε εξ’ αιτίας του βιογραφικού του προκαλέσει αίσθηση. Επιπλέον, είχε διαφημιστεί και από την Π.Α.Ε., η οποία -θεωρητικά πάντα- άλλαζε επίπεδο στα Διοικητικά. Θεωρητικά, γιατί στην πράξη αυτό ήταν από δύσκολο έως ακατόρθωτο όταν έχεις να κάνεις με αφεντικό του τύπου του «Διοικητικού Ηγέτη». Ένα αφεντικό που απαιτεί από τους «συνεργάτες» του απλά να εκτελούν τις εντολές του. Ένα αφεντικό που επί της ουσίας δεν μισθώνει την εμπειρία και τις ικανότητες των υπαλλήλων/στελεχών του, αλλά μόνο την υπογραφή τους (με την οποία και αναλαμβάνουν την ευθύνη για λογαριασμό του). με βάση αυτά τα δεδομένα το ζήτημα είναι πότε θα εκδηλωνόταν η σύγκρουση μεταξύ Λυσάνδρου και Μελισσανίδη.

Το καλύτερο σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο δημοσιοποιείται το «διαζύγιο». Στην περίπτωση μας υπήρξε διαζύγιο δια της «αναβάθμισης». Η Α.Ε.Κ., η οποία αγωνίζεται για την αναβάθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, με μεγάλη της χαρά (μάλλον «ανακούφιση») συναίνεσε στην μεταπήδηση του στην SUPER LEAGUE. Με τον τρόπο αυτό η Α.Ε.Κ. έχασε έναν ικανότατο (αν πιστέψουμε απόλυτα όσα ακούγονταν τόσο καιρό από την Π.Α.Ε.) Διευθύνοντα Σύμβουλο, αλλά ο «Διοικητικός Ηγέτης» γλύτωσε από έναν μπελά.

Γιατί όταν δουλεύεις για τον Μελισσανίδη υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

  • Είτε θα πονοκεφαλιάζεις εσύ γι’ αυτά που υπογράφεις,
  • Είτε θα πονοκεφαλιάζει αυτός γιατί εσύ δεν υπογράφεις ότι σου ζητάει.

Το πρώτο έχει δύο λύσεις: είτε υποτάσσεσαι, είτε ψάχνεις για άλλη δουλειά.

Το δεύτερο έχει μόνο μια λύση: απαλλάσσεσαι απ’ αυτόν είτε δια της απόλυσης, είτε ακόμη καλύτερα δια της μετάθεσης του σ’ άλλο πόστο όπου δεν θα έχεις ανάγκη την υπογραφή του. Το τέλειο είναι αυτή η μετάθεση να εμφανίζεται σαν «αναβάθμιση». Αυτό ακριβώς έγινε και στην περίπτωση του Λυσάνδρου.

Μετά τη μετακίνηση του στη SUPER LEAGUE και με βάση την ανακοίνωση στο Γ.Ε.ΜΗ. η Π.Α.Ε. δεν φαίνεται ν’ άλλαξε κάτι όσο αφορά την εκπροσώπηση και την δέσμευση της από τα στελέχη της. Έτσι τυπικά συνεχίζει ο Λυσάνδρου να είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της.

Ωστόσο, από εγκυρότατη πληροφόρηση που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αυτός που εκτελεί «εν τοις πράγμασι» τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι ο «εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής» στην Π.Α.Ε. Αλέξης Αλεξίου. Βέβαια, αυτό δεν επικυρώνεται από κανένα επίσημο έγγραφο. Στις ανακοινώσεις του Γ.Ε.ΜΗ. ο Αλεξίου ως Αντιπρόεδρος τυπικά δεν έχει εκτελεστικό ρόλο. Όμως, η πληροφόρηση είναι συγκεκριμένη με τρόπο που δεν χωρά αμφιβολία. Και αν δεχτούμε ότι ο Λυσάνδρου με κάποιον τρόπο γλύτωσε τις υπογραφές (για θέματα που του φαίνονται επικίνδυνα), τότε με βάση τις ανακοινώσεις (τελευταία είναι αυτή του Πρακτικού Δ.Σ. της 30ης Μάη 2019) η τυπική ευθύνη έχει πέσει στους ώμους του αδερφικού φίλου του Μελισσανίδη και Προέδρου της Π.Α.Ε. Ασλανίδη τον οποίο συνεπικουρεί ο Αλεξίου.

Βέβαια, τα παραπάνω ισχύουν μόνον όσο αφορά τις ήδη αναρτημένες στο Γ.Ε.ΜΗ. ανακοινώσεις σχετικά με την εκπροσώπηση της εταιρείας. Ωστόσο, είναι άλλο ζήτημα το τυπικό και άλλο ποιος αλωνίζει και κάνει κουμάντο στην Π.Α.Ε. Μένει να δούμε το επόμενο διάστημα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε διοικητικό επίπεδο στην Π.Α.Ε.

11 Δεκέμβρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 3659 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. (Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ)