Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ «BIG 4» (ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ «BIG 4»
(ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)

Έχουμε πολλές φορές εκφράσει την αντίθεση μας σε ενέργειες με τις οποίες επιχειρείται «καπέλωμα» της Κρατικής Λειτουργίας με ταυτόχρονη αποφυγή της εφαρμογής του Νόμου. Μια τέτοια είναι οι «συναντήσεις ιδιοκτητών» όπου αυτοί που είναι υπεύθυνοι για ένα πρόβλημα καλούνται να το λύσουν από κοινού. Προφανώς, τέτοιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται προκειμένου να μην προκύψει «πολιτικό κόστος» από την εφαρμογή του νόμου. Ωστόσο, για να λυθεί ένα πρόβλημα πρέπει πριν απ’ όλα να είναι δυνατή η συνάντηση. Σήμερα, θα μοιραστούμε μαζί σας τους κινδύνους που απειλούν την συνάντηση στην Νιόν της Ελβετίας των «Big 4» (τρομάρα τους), όπως μας τους υπέδειξε ένας από τους πλέον ανήσυχους και παρατηρητικούς «πανταχού παρόντες».

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η συνάντηση των Αλαφούζου, Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη στην Ελβετία είναι να μπορούν και οι «4» να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Από τους «4» ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει «απαγόρευση εξόδου από την Χώρα» και θα χρειαστεί για τον λόγο αυτό μια νέα δικαστική απόφαση με την οποία θα πάρει πίσω για λίγες μέρες το διαβατήριο του. Δεδομένου του σούσουρου που είχε ξεσηκωθεί την προηγούμενη φορά ενδέχεται να υπάρξουν «δεύτερες σκέψεις».

Εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη -θεωρητικά- οι υπόλοιποι τρείς δεν έχουν κάποιο κώλυμα να ταξιδέψουν στην Ελβετία. Ή μήπως αυτό δεν ισχύει;

Από τους υπόλοιπους τρείς μόνον ο Μελισσανίδης (ο οποίος ΔΕΝ είναι μέτοχος της Π.Α.Ε., άρα ως τις θα πάει στη συνάντηση;) έχει τοποθετηθεί δημοσίως ότι θα πάει στη συνάντηση ΜΟΝΟ αν γίνει στην Αθήνα. Και γιατί στην Αθήνα; Γιατί εδώ είναι η έδρα της Ε.Π.Ο. και της SUPER LEAGUE. Προφανώς, όμως αυτός ΔΕΝ είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Μελισσανίδης ΔΕΝ θέλει να ταξιδέψει στην Ελβετία. Κάποιες «κακές γλώσσες» λένε ότι ο «Διοικητικός Ηγέτης» της Α.Ε.Κ. δεν θέλει να πάει στην Ελβετία γιατί εκεί κινούνται ελεύθερα τόσο οι Αμερικανοί όσο και άλλες εθνικότητες (λ.χ. Ουκρανοί) και δεδομένων των εκκρεμοτήτων στις Η.Π.Α. δεν θα ήθελε να το ρισκάρει. Αυτές τις φήμες όποιος θέλει τις πιστεύει (επί του συγκεκριμένου δηλώνουμε «αγνωστικιστές»). Σε κάθε περίπτωση δίνουν μια εξήγηση γιατί δήλωσε ότι δήλωσε στην τηλεοπτική του παρέμβαση στην «Δίκη».

Προβλήματα με τους Αμερικανούς έχει και ο Ιβάν Σαββίδης (αν και επί του παρόντος δεν φαίνονται το ίδιο σημαντικά). Ωστόσο, τόσο αυτός όσο και ο Αλαφούζος δεν χρειάζεται να πουν οτιδήποτε αν η συνάντηση στην έδρα των υπερεθνικών Ομοσπονδιών ναυαγήσει εξ’ αιτίας της «απαγόρευσης εξόδου από τη Χώρα» του Βαγγέλη και της προϋπόθεσης του Δημήτρη.

Πάντως, εμείς προτείνουμε είτε η συνάντηση στην Ελβετία να είναι μικτή (να πάνε οι Αλαφούζος, Σαββίδης και οι άλλοι δύο να εκπροσωπηθούνε) ή να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης. Άλλωστε, η τεχνολογία μας δίνει αυτή τη δυνατότητα έτσι ώστε να ξεπεραστούν τόσο τα κωλύματα των Βαγγέλη και Δημήτρη όσο και του Ιβάν (αν η συνάντηση γίνει στην Αθήνα). Θα μπορούσε, βέβαια, η συνάντηση να γίνει στην Λαμία (όπου και τα πρώτα σύνορα της Ελλάδας τοι 1832) ή στον «ουδέτερο» Βόλο με «οικοδεσπότη» τον Αχιλλέα (πολύ «προχωρημένο»;).          

Από το Σάββατο άρχιζε να υπάρχει η βεβαιότητα ότι η συνάντηση των «υπερεθνικών» με τους «δικούς μας» θα γινόταν στην Αθήνα (βλέπε εδώ). Εφ’ όσον το επιβεβαίωσε και ο Κυριάκος Θωμαΐδης (βλέπε εδώ) και οι «4» μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Εδώ, ο νόμος είτε δεν εφαρμόζεται καθόλου▪ είτε όταν εφαρμοστεί έχουν παραγραφεί τ’ αδικήματα.

30 Δεκέμβρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 275 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ «BIG 4» (ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)