Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΒΟΥΝΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ (ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ Η Α.Ε.Κ. Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΒΟΥΝΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ
(ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ Η Α.Ε.Κ. Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ)

Λίγες ώρες έμειναν για να γράψετε στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του ότι ποθεί η ψυχή σας. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι θα σας εξυπηρετήσει οπωσδήποτε. Γιατί μπορεί να είναι «Άγιος», αλλά έχει και αυτός τους περιορισμούς του. Σε κάθε περίπτωση στον Άγιο γράφουν για να ζητήσουν όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι απ’ όσα έχουν. Τα οποία μπορεί μεν να είναι καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα είναι χειρότερα απ’ αυτά που τους υποσχέθηκαν και περίμεναν. Ο Ντίκενς του έχει δώσει τίτλο: «Μεγάλες προσδοκίες». Όταν έχεις πέσει (ή σ’ έχουν ρίξει) πολύ χαμηλά τότε το «ταβάνι» (προσδοκίες) είναι μόνον ο ουρανός. Έλα, όμως, που η «πουτάνα η ζωή» ανατρέπει τις περισσότερες φορές τα όνειρα των ανθρώπων.

Ο «Διοικητικός Ηγέτης» όταν με τον δικό του τρόπο (και συνενόχους τους Νοτιά-Παππά) πήρε δωρεάν τον έλεγχο όλης της Α.Ε.Κ. έταξε «λαγούς με πετραχήλια». Προφανώς, ελάχιστοι τον πήραν τοις μετρητοίς. Από την άλλη δεν είχαν και από κάπου αλλού να πιαστούν. Όπως, όμως, και με τον Τσίπρα σκέφτηκαν πονηρά του τύπου «και ένα από τα δέκα να κάνει καλά θα είναι». Περισσότερο με την ελπίδα και λιγότερο με βάση το παρελθόν του στην Π.Α.Ε. πιάστηκαν από τα μαλλιά τους ελπίζοντας…

Όμως, το «γέρικο σκυλί δεν μπορεί να μάθει νέα κόλπα». Τώρα, που το συνειδητοποίησαν δεν τους μένει (και πάλι) παρά μόνο η ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος που να θέλει να δώσει λεφτά για την ομάδα (βλέποντας τη σαν επιχείρηση για να βγάλει κι αυτός κανένα φράγκο). Δεδομένου, ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία η μόνη καταφυγή των ονειροπόλων είναι πλέον ο Άγιος Βασίλης. Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει λάβει σωρούς γραμμάτων από «πονεμένους» για την αγωνιστική κατάντια της ομάδας τους ΑΕΚτζήδες.

Στα γράμματα αυτά ζητούν από τον Άγιο να τους στείλει έναν νέο ιδιοκτήτη (κατά προτίμηση Ρώσο ολιγάρχη) που να θέλει σε συνδυασμό με τις μπίζνες του στη Χώρα μας να κάνει και την ομάδα μεγάλη. Μπας και φέρει και κανέναν παίκτη επιπέδου. Είναι η τελευταία τους ελπίδα για να δουν την Α.Ε.Κ. όπως την ονειρεύτηκαν τότε που ο «Διοικητικός Ηγέτης» έπαιρνε τον έλεγχο της.

Μέχρι, όμως, να έρθει η ώρα που ο Άγιος φέρνει τα δώρα και οι «πονεμένοι» από τα αγωνιστικά χάλια της ομάδας τους ΑΕΚτζήδες να το πάρουν απόφαση ότι τους ξέχασε και φέτος η μόνη λύση που απομένει είναι να ονειρευτούν ακόμη μια φορά. Άλλωστε, στον ονειρόκοσμο είμαστε παντοδύναμοι. Τώρα, αν αντί για «ευτυχισμένο τέλος» απομείνουν με τα «φαντάσματα των Χριστουγέννων» αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο που καθένας τους πρέπει ν’ αποφασίσει αν αξίζει το ρίσκο. Το μόνο πιο άσχημο από αυτό είναι ότι και από την Π.Α.Ε. έχουν γράψει στον Άγιο ζητώντας του λεφτά μπας και κάνουν καμιά μεταγραφή ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να ξεπουλήσουν τα «ασημικά».

Γι’ αυτό σας λέμε καλύτερα ονειρευτείτε (όσο είναι δωρεάν) πως η Α.Ε.Κ. σ’ όλα τ’ αθλήματα είναι και πάλι μεγάλη και παντοδύναμη. Είναι ο μόνος τρόπος για να περάσετε λίγη ώρα ευτυχισμένοι (μέχρι ν’ αποφασίσετε να διεκδικήσετε το καλύτερο για την ομάδα σας).

Καλή σας Χρονιά.           

31 Δεκέμβρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 262 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΒΟΥΝΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ (ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ Η Α.Ε.Κ. Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ)