Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ Α1 (ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΝ Ν’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΞΩ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ Α1
(ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΝ Ν’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΞΩ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ;)

Τώρα που χαλαρώνουν τα μέτρα κάθε αθλητική ομοσπονδία «κάνει ταμείο» ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά για την επανέναρξη (συνέχιση) της σεζόν. Τα ‘βαλε κάτω, που λέτε, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και αποφάσισε να σταματήσει την κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων που διοργανώνει (Α2 και κάτω). Ωστόσο, τα πρωταθλήματα αυτά πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθούν αναδεικνύοντας αυτούς που θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν. Προφανώς, αυτό θα συμβεί με τις διαδικασίες που προβλέπονται στις αντίστοιχες προκηρύξεις.

Σε παλαιότερο κείμενο μας είχαμε αναρωτηθεί για το σενάριο ανόδου των Γαύρων στην Α1 μέσω των πλέι-οφ της Α2 (βλέπε εδώ). Όπως σημειώναμε με βάση την προκήρυξη από την Α2 ανεβαίνουν δύο: ο μεν πρώτος κατευθείαν και η δεύτερη ομάδα αναδεικνύεται από τις επόμενες τέσσερις ομάδες (2η – 5η). Δυστυχώς, για τους Γαύρους ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις τέσσερις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι-οφ. Δεδομένου, ότι το πρωτάθλημα ΔΕΝ θα συνεχιστεί δεν μπορούν ν’ ανέβουν από την 6η θέση σε μια από τις παραπάνω.

Μένει να δούμε (με ιδιαίτερο ενδιαφέρον) τον τρόπο ολοκλήρωσης της Α2 όπως επίσης και τι θα γίνει με τις ομάδες που θα πέσουν (αν πέσουν) από την Α1. Σε κάθε περίπτωση και με βάση την νομιμότητα (προκήρυξη) οι Γαύροι ΔΕΝ μπορούν ν’ ανέβουν στην Α1 αγωνιστικά.

Οπότε, περιμένουμε την δική τους αντίδραση η οποία αναλόγως των εξελίξεων θα αφορά είτε τον τρόπο ολοκλήρωσης της Α2 είτε την περίπτωση αναδιάρθρωσης της Α1 (είτε και τα δύο).

06 Μάη 2020
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 2856 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ Α1 (ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΝ Ν’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΞΩ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ;)