Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Π.Α.Ε. (ΜΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Π.Α.Ε.
(ΜΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες κάνουμε λάθη χωρίς να έχουμε πρόθεση. Είναι οι περιπτώσεις που κάτι επειδή η πληροφόρηση ήταν ανεπαρκής, κάτι που εξαιτίας και των υπολοίπων ασχολιών μας βασιστήκαμε σ’ όσα είχαν ήδη γραφτεί και δεν ρωτήσαμε (αν και χρησιμοποιήσαμε βασικά την ανακοίνωση της ίδιας της Π.Α.Ε.) και να σου η «στραβή». Ωστόσο για κάποιον που ενδιαφέρεται ν’ αποκαλύπτει την πραγματικότητα και δεν «παίζει το παιχνίδι» κανενός η παραδοχή του σφάλματος δεν αποτελεί πρόβλημα.

Γράψαμε στο άρθρο μας: «ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. (ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ)» (βλέπε εδώ) για την παροχή του πούλμαν των ακαδημιών από την Π.Α.Ε. στους λιλιπούτειος άσους μας και τις οικογένειες τους.

Σχετικά με όσα αφορούν το πούλμαν αποδείχτηκε ότι είχαμε λάθος εικόνα. Την τάξη αποκατέστησε εργαζόμενος στην Π.Α.Ε. ο οποίος είχε την καλοσύνη να επκοινωνήσει μαζί μας και να μας υποδείξει τα σημεία του άρθρου που έχριζαν αναθεώρησης. Όσα γράψαμε για το πούλμαν βασίστηκαν στις φωτογραφίες που είχαν δοθεί προφανώς από την Π.Α.Ε. Από την άλλη δεν υπήρξε καμιά αναφορά στην μάρκα του ούτε και σε κάποιο άλλο στοιχείο του εξοπλισμού του.

Τελικά όπως αποδεικνύεται από την επικοινωνία του υπαλλήλου της Π.Α.Ε. μαζί μας το συγκεριμένο όχημα είναι κανονικό μίνι πούλμαν και όχι από μετατροπή (όπως μας έδινε την εικόνα από τις φωτογραφίες). Είναι μάρκας MERCEDES και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες είναι είτε το SPRINTER MOBILITY (για τον εξοπλισμό βλέπε εδώ και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ) είτε το SPRINTER TRANSFER (για τον εξοπλισμό βλέπε εδώ και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ). Διαθέτει 23 θέσεις (προφανώς με του οδηγού) σε κανονικά καθίσματα και φυσικά διαθέτει παράθυρα με φιμέ (σκούρα) τζάμια (τα οποία έτσι όπως είναι βαμένο δεν διακρίνονται). Σχετικά με την τιμή δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε γιατί η MERCEDES δεν έχει τιμοκατάλογο, αφού (όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα) διαμορφώνει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη και άρα το τελικό κόστος δεν είναι δεδομένο από πριν.

Κλείνοντας με την αναφορά μας στα σημεία που έχριζαν αναθεώρησης, σημειώνουμε ότι θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί όλη αυτή η παρεξήγηση αν από την αρχή είχαν δοθεί τα παραπάνω στοιχεία που συλλέξαμε από την ιστοσελίδα της MERCEDES έχοντας μόνο και μόνο ως ένδειξη την μάρκα και των αριθμό των θέσεων. Επίσης θα θέλαμε να σταθούμε και στην επικοινωνία του υπαλλήλου της Π.Α.Ε. μαζί μας, η οποία αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να βρεθούν λύσεις αν κάποιος ενδιαφέρεται γι’ αυτό και κάποιες φορές κάνει κάτι παραπάνω από την δουλειά του. Τον ευχαριστούμε ειλικρινά.

Ωστόσο υπάρχει και η συνέχεια του ρεπορτάζ, από την οποία προκύπτει πως το πούλμαν των Ακαδημιών κάνει μόνο ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο την ημέρα. Το πούλμαν ξεκινά από το Ο.Α.Κ.Α. για να μεταβεί στα Σπάτα και από κεί πάλι πίσω στο Ο.Α.Κ.Α. Αυτό σημαίνει πως για να εξυπηρετηθούν όσοι γονείς έχουν παιδιά στις ακαδημίες θα πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά τους ως εκεί. Ακόμη και αν κάποιοι μετακινούνταν με τον ηλεκτρικό, δεδομένου ότι ο σταθμός σε σχέση με τα γραφεία της Π.Α.Ε. στο Ο.Α.Κ.Α. (απ’ όπου και προφανώς ξεκινά το πούλμαν) είναι κάποια λεπτά απόσταση, δημιουργούνται κάποια ζητήματα ειδικά τώρα τον χειμώνα.

Πιστεύουμε στην εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης την οποία και κάθε φορά επιδιώκουμε. Έτσι νομίζουμε ότι η Π.Α.Ε. θα πρέπει να δει σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών ποιο δρομολόγιο (με τις λιγότερες στάσεις) το οποίο θα περνά από σταθμούς του μετρό τους εξυπηρετεί καλύτερα και να το καθιερώσει, γιατί κατά τη γνώμη μας όπως λειτουργεί αυτή τη στιγμή το σύστημα για κάποιους (ίσως τους περισσότερους) είναι «δώρο άδωρο». Επίσης συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι όπως γράφαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας η συγκεκριμένη «παροχή» πρέπει να είναι χωρίς οικονομικό αντίτιμο, δηλαδή δωρεάν.    

 

7 Οκτώβρη 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 7188 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Π.Α.Ε. (ΜΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)