Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ EUROPA (ΑΗΤΤΗΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ EUROPA
(ΑΗΤΤΗΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ)

Το «πριν» από τον πρώτο αγώνα του ομίλου είναι μια ιεροτελεστία την οποία με θρησκευτική ευλάβεια τηρούν οι οπαδοί και οι «χατζηαβάτηδες» κάθε ομάδας. Πριν, λοιπόν, από τον πρώτο αγώνα ξεκινάνε οι αναρτήσεις και τα ποσταρίσματα με τα Ευρωπαϊκά στατιστικά της ομάδας. Εννοείται πως πάντα προβάλλονται τα θετικά και όχι τα αρνητικά. Τα αρνητικά αναλαμβάνουν να τ’ αναδείξουν οι αντίπαλοι, οι οποίοι «ακολουθούν» στο fb. Χθες έγινα μάρτυρας των διαδικτυακών διαξιφισμών ενός «γνήσιου Γαύρου» και ενός επαγγελματία «χατζηαβάτη». Ο «χατζηαβάτης» επικέντρωνε στο αήττητο σερί της Α.Ε.Κ. και στην αήττητη παρουσία της σε ομίλους τόσο του CL όσο και του EUROPA.

Όσον αφορά την Α.Ε.Κ. επικέντρωνε, δηλαδή, εκεί που ήταν το ισχυρό της σημείο. Γιατί η «άλλη όψη» του νομίσματος ήταν αυτή με τους μηδέν βαθμούς σε 6 αγώνες στην τελευταία της εμφάνιση σε όμιλο του CL. Για να μην αναφέρουμε πόσοι αγώνες χρειάστηκαν για την πρώτη (και μάλιστα εντός έδρας) νίκη της στην διοργάνωση. Αλλά αυτά -όπως θα έλεγαν και κάποιοι- «είναι Αρχαία Ιστορία». Ωστόσο, η ζωή για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο πουτάνα είναι.

Χθες το βράδυ η Α.Ε.Κ. έπαιξε στην «Πάτρα της Πορτογαλίας» με την ομώνυμη ομάδα και για άλλη μια φορά μας έδειξε την άλλη όψη του «Ευρωπαϊκού» της νομίσματος. Αυτή που τόσο κόπο κάνουμε κάθε φορά να ξεχάσουμε. Δυστυχώς, όμως, δεν μας αφήνει. Για τα του παιχνιδιού και τις σχετικές αναλύσεις θα διαβάσετε (ή το έχετε ήδη κάνει) τους «χατζηαβάτηδες» του ΑΕΚτζήδικου ρεπορτάζ, οι οποίοι δεν θα σας κάνουν σε τίποτα σοφότερους.

Το ζήτημα είναι πως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως ειδικά στην άμυνα η ομάδα ΔΕΝ διαθέτει τους αναγκαίους παίκτες. Όσο θα έχει στη σύνθεση της πρώην αμυντικούς με μεγάλο παρελθόν όπως ο Τσιγκρίνσκι μόνο και μόνο γιατί είναι «καλά παιδιά» και οικονομικοί δεν θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Πάντως όπως και να το κάνουμε η Α.Ε.Κ. είναι ψυχοπονιάρικη ομάδα. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ (που έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο) χθες συμπλήρωνε τα 23 του χρόνια. Τι καλύτερο δώρο από την χθεσινή του εμφάνιση μπορούσε να του κάνει η Α.Ε.Κ.;

Πάντως από την ήττα διασυρμό (τόσο από άποψη δυναμικότητας αντιπάλου όσο και σκορ) βγήκε και ένα καλό. «Έσπασε» πλέον το αήττητο σερί και έτσι οι παικταράδες μας ΔΕΝ θα παίζουν υπό το βάρος της διατήρησης τους. Ενδεχομένως από δω και πέρα να είναι και καλύτεροι. Ποιος ξέρει…

23 Οκτώβρη 2020
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 1784 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ EUROPA (ΑΗΤΤΗΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ)