Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΕΚΑΡΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΕΚΑΡΑ
(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ)

Η φετινή Ανάσταση βρίσκει κυρίως την ποδοσφαιρική (και λιγότερο την μπασκετική) Α.Ε.Κ. σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ασχημότερη ακόμη και από την χρονιά του υποβιβασμού και της μετέπειτα διάλυσης, γιατί τότε η Α.Ε.Κ. προδόθηκε σκόπιμα για να προκύψει (υποτίθεται) μια δυνατότερη και υγιής οικονομικά ομάδα. Η σημερινή κατάσταση απέχει παρασάγκας (πάρα πολύ) από τις υποσχέσεις που έδινε ο Μελισσανίδης και τις οποίες οι οπαδοί (ακόμη και όσοι τον είχαν ζήσει στις προηγούμενες θητείες του) ήταν διατεθειμένοι να πιστέψουν. Ίσως η (σκόπιμη;) ανυπαρξία εναλλακτικής λύσης σε συνδυασμό με το διαφαινόμενο(;) τότε αδιέξοδο να ήταν αρκετά για να τον πιστέψουν σχεδόν όλοι.

Δυστυχώς για όλους μας τα συνολικά αγωνιστικά πεπραγμένα της «επανόδου» είναι χειρότερα απ’ αυτά που θα είχαν καταφέρει με τα ίδια μέσα οι Αδαμίδης και Δημητρέλος. Ούτε η ολοκλήρωση της κατασκευής και ην λειτουργία του γηπέδου μπορεί ν’ αντιστρέψει την κατάσταση. Υπάρχει ο ορατός πλέον κίνδυνος η ομάδα να παίζει στην νέα της έδρα σε σχεδόν άδειες εξέδρες. Ευτυχώς για τον Μελισσανίδη «η πανδημία του κοροναϊού» και οι εξαιτίας της άδειες εξέδρες μείωσαν τα προβλήματα που θα προκαλούσε ο ξεσηκωμός του κόσμου μετά από κάθε εντός έδρας ήττα.

Οι «πουθενάδες» ελπίζουμε για το καλό της Α.Ε.Κ. το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα της να βρουν επιτέλους τον δρόμο τους και αυτή να είναι η τελευταία μελαγχολική αγωνιστικά Ανάσταση για τους ΑΕΚτζήδες. Αν το «να βρουν τον δρόμο τους» σημαίνει ακόμη και την αλλαγή της ιδιοκτησίας τους, αυτό είναι κάτι που αφενός πρέπει να συναισθανθούν οι Μελισσανίδης και Αγγελόπουλος και αφετέρου σταθμίζοντας τα δεδομένα να προετοιμάσουν την διάδοχη κατάσταση.

Στο κάτω-κάτω ΔΕΝ είναι κακό να μην μπορείς να προσφέρεις παραπάνω. Κακό είναι να μην το κατανοείς και να επιμένεις να συνεχίζεις ενώ δεν μπορείς.

Καλή μας Ανάσταση!

Υ.Γ. Επόμενη ανάρτηση μας την Τρίτη 04 Μάη 2021.

01 Μάη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 1315 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΕΚΑΡΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ)