Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ «ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ» (ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ν.2)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ «ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ»
(ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ν.2)

Προχθές Τετάρτη 7 Ιούλη στο Α’ Μέρος αποκαλύπταμε την νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία του προπονητικού των Σπάτων η οποία είναι «συμφερόντων Μελισσανίδη». Παρουσιάσαμε τα πρόσωπα που συνδέθηκαν (και) μ’ αυτή και σημειώναμε πως το αρχικό Δ.Σ. φαινόταν να μην έχει σχέση με τον Μελισσανίδη. Ωστόσο μια πιο προσεκτική ματιά διαφοροποιεί την πρώτη εντύπωση. Σήμερα, στο Β’ Μέρος θα σας δώσουμε το «βιογραφικό» αυτών των προσώπων. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο κάθε άλλο παρά ξένοι του ήταν όλοι τους του «Διοικητικού Ηγέτη», ο οποίος δημόσια έχει υποσχεθεί πως θα «δωρίσει» στην Π.Α.Ε. το προπονητικό. Κάτι που μέχρι τώρα ΔΕΝ έχει κάνει.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, η οποία στην περίπτωση μιας εταιρείας είναι η σύσταση της. Από το συστατικό της, λοιπόν, προκύπτει ότι το Δ.Σ. της «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Α.Ε.» είναι 3μελές με πρώτο από αυτά τον Κοσμά Σκρεπετό του Γεωργίου. Με λίγο ψάξιμο στον «μεγάλο ρουφιάνο» της εποχής μας βρίσκουμε τον κύριο Σκρεπετό να είναι συν-ιδιοκτήτης του ίππου ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ ο οποίος στις 8/12/2019 στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου (ιδιοκτησία της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.) κατέκτησε το «Τρόπαιο Πηλίου» (βλέπε εδώ). Αυτή του η επιτυχία (ως συν-ιδιοκτήτης του ίππου) έπεται χρονικά της αλλαγής σκυτάλης στην «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Α.Ε.».

Το δεύτερο μέλος του Δ.Σ. ήταν ο Παπανδρίκος Ιωάννης του Αντωνίου τον οποίο αν ψάξουμε στο google βρίσκουμε ότι ως δικηγόρος είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά με διεύθυνση Ακτή Μιαούλη 53-55 στον Πειραιά (βλέπε εδώ).

Για το τρίτο μέλος του αρχικού Δ.Σ. της «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Α.Ε.» την νοικοκυρά Σοφία Αλεξοπούλου του Ευαγγέλου το google δεν είχε κάτι να μας αποκαλύψει.

Την «αλλαγή σκυτάλης» επικυρώνει η σύνθεση του Δ.Σ. που εκλέχτηκε στις 2/5/2017. Η σύνθεση εκείνη (Βραχυπέδης, Στράτος, Βαμβακίδης) αποδείχτηκε «μεταβατική» καθώς από τους τρείς αυτούς μόνον ο Βαμβακίδης επιβιώνει στο Δ.Σ. ως σήμερα. Μετά από εκείνο το «μεταβατικό» Δ.Σ. ο Μελισσανίδης διόρισε την Μιαούλη Θεώνη του Ανδρέα ως Πρόεδρο του, τον Κεπίδη Γιώργο του Αριστοτέλη ως Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Βαμβακίδη Χρήστο του Κωνσταντίνου ως μέλος (βλέπε εδώ).

Ξεκινάμε με την κυρία Μιαούλη Θεώνη του Ανδρέα την οποία βρίσκουμε τόσο ως επιχειρηματία (να είναι όντως η ίδια) ως ιδιοκτήτρια καφέ-εστιατορίου στο Τροκαντερό (βλέπε εδώ) όσο και ως εργαζόμενη σε θυγατρική της AEGEAN όπως προκύπτει από το περιοδικό της (τεύχος Άνοιξης 2017). Στην κάτω αριστερή γωνία της 6ης σελίδας του περιοδικού την βρίσκουμε ως εργαζόμενη στην MELCO PETROLEUM (ευφάνταστη επωνυμία).

Συνεχίζουμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Κεπίδη του Αριστοτέλη. Μετά από λίγο ψάξιμο εντοπίσαμε έναν Γιώργο Κεπίδη απόστρατο της Π.Α. σε παλαιό (11/05/2008) άρθρο της «Καθημερινής» ως αντιπρόσωπο στην Ελλάδα του Σουηδικής κατασκευής μαχητικού GRIPEN (Γρύπα). Σίγουρα ένας τέτοιος άνθρωπος (αν όντως είναι ο ίδιος) κάθε άλλο παρά αδιάφορο θ’ άφηνε τον Μελισσανίδη. Επιπλέον των άλλων ασχολιών του τον βρίσκουμε επίσης στο Δ.Σ. της «ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ» ως Ταμία μαζί με τους Μελισσανίδη (Πρόεδρο), Καλεντερίδη Σάββα (Γ. Γραμματέα) και Άλκη Πασαλίδη ως μέλος (βλέπε εδώ). Ο τελευταίος (Άλκης Πασαλίδης) είναι ο γνωστός δημοσιογράφος της Ε.Ρ.Τ. που τον Μάρτη του 2019 έπαιξε ξύλο στο ραδιο-μέγαρο της Αγ. Παρασκευής με συνάδελφο του (βλέπε εδώ).

Το τρίτο κει τελευταίο μέλος του προτελευταίου Δ.Σ. της «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Α.Ε.» ήταν (και συνεχίζει να είναι μαζί με την Μιούλη Θεώνη) ο Βαμβακίδης Χρήστος του Κωνσταντίνου. Και αυτός δεν είναι διόλου τυχαίος καθώς βρίσκεται από παλιά στην Π.Α.Ε. ως «δεξί χέρι» (πολύ-εργαλείο) του Ν. Στράτου. Οι πολύ παλιοί θα θυμούνται ίσως πως έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. της πρώην Π.Α.Ε.

Βλέπουμε, λοιπόν, πως κανένας απ’ όσους σχετίστηκαν με την «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Α.Ε.» (με εξαίρεση ίσως την κυρία Αλεξοπούλου) δεν ήταν άγνωστος του «Διοικητικού Ηγέτη». Με αυτή τη συνοπτική παρουσίαση του βιογραφικού τους κλείνει το Β’ Μέρος του αφιερώματος μας στην νέα ιδιοκτήτρια (και εκμεταλλεύτρια) του προπονητικού των Σπάτων.

09 Ιούλη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 2511 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ «ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ» (ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ν.2)