Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Η ΠΡΩΗΝ Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ (Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΠΡΩΗΝ Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
(Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ)

Εγκληματίας δεν είναι αυτός που διαπράττει έγκλημα σε βάρος άλλου ή μάλλον καλύτερα έγκλημα δεν είναι μόνο η βρισιά, η κλοπή, ο φόνος και τα σχετικά. Έγκλημα (και ίσως χειρότερο από τα προηγούμενα) είναι και το «παραμύθιασμα» ειδικά το συστηματικό. Συνεπώς όπως γίνεται φανερό εμείς στην Α.Ε.Κ. είναι σα να βρισκόμαστε σε φυλακή καθώς είμαστε περιτριγυρισμένοι από τόσους κατεργαρέους οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο ακόμη και τώρα (προφανώς επειδή δεν ξέρουν κάποια άλλη δουλειά).

Στα πλαίσια λοιπόν του παραμυθιάσματος ακούσαμε και διαβάσαμε (τ’ άτιιμα τα γραπτά μένουν) τα μύρια όσα για την (ακόμα) υπό εκκαθάριση Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. Τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα οποία διαψεύστηκαν στην πράξη σε μερικές περιπτώσεις πρίν ακόμα στεγνώσει το μελάνι με το οποίο είχαν γραφτεί. Δεν θα προχωρήσουμε σε μιά (επίπονη) εξαντλητική αναφορά σε ότι έχει ειπωθεί ή γραφτεί.

Απλώς και μόνο θα μείνουμε στην αρχική διαβεβαίωση του Αλεξίου σύμφωνα με την οποία η επωνυμία της Κ.Α.Ε. θα ήταν «σκέτο Α.Ε.Κ.», η οποία στην πορεία (και μετά τη διάψευση της) άλλαξε σε «σύντομα μέσω Γ.Σ. θ’ αφαιρεθεί το “ΝΕΑ” από την επωνυμία της».

Όπως ξεκαθαρίσαμε εδώ και καιρό για να γίνει κάτ τέτοιο θα πρέπει να έχει διαγραφεί η πρώην Κ.Α.Ε. από το Γ.Ε.ΜΗ. Για να γίνει δε αυτό θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της, η οποία ενώ έχει ξεκινήσει έχει κάπου (που άραγε;) σκαλώσει. Σε παλαιότερο κείμενο μας (βλέπε εδώ) σας έχουμε ενημερώσει από πρώτο χέρι σχετικά με τις απαιτήσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης. Γνωρίζετε επίσης από την αντίστοιχη διαδικασία της Π.Α.Ε. ότι σοβαρό πρόβλημα θα έχουν όσοι είχαν διατελέσει Διευθύνοντες Σύμβουλοι στην Κ.Α.Ε. Ωστόσο πρόβλημα δεν θ’ αντιμετωπίσει ο Γιάννης Φιλίππου τουλάχιστον αφού δεν οληρεί τις προϋποθέσεις του άρθρου 50 παρ. 3 & 4 του Ν. 4174/2013 (Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών). Αυτό όμως σεν σημαίνει πως δεν μπορεί να μπλέξει δικαστικά αν στραφεί εναντίον του κάποιος από τους πρώην Διευθύνοντες Συμβούλους.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι κάτι τέτοιο προτίθεται να κάνει ο πρώην «γενικός κουμανταδόρος» της Κ.Α.Ε. Χ. Καραμανλής. Ο Καραμανλής ήταν ο τελευταίος Διευθύνων Σύμβουλος πρίν την εμπλοκή των Κοτσάτου-Αλεξίου με το μπάσκετ. Είχε παραλάβει τη σκυτάλη από τον Δρόσο (άλλος ένας από τους «επενδυτές» του «επαγγελματικού» μας αθλητισμού).

Σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (με πολύ μεγάλο κόστος και πόνο είναι η αλήθεια) ότι τόσο ο Δρόσος όσο και ο Καραμανλής όχι μόνο δεν βελτίωσαν τα πράγματα, αλλά τα έκαναν και χειρότερα. Πόσο δεν είναι εύκολο ν πούμε, αφού δεν έχουμε στα χέρια μας τους ισολογισμούς από το 2007 και μετά. Ακόμη και έτσι όμως τίποτα δε μένει για πολύ κρυφό.

Αποκαλύπτουμε λοιπόν σήμερα ότι έφτασε ήδη μιά πρώτη ειδοποίηση (θ’ ακολουθήσουν σίγουρα κι’ άλλες) σταλμένη από το Ι.Κ.Α. γαι οφειλή 159.000 Ευρώ, η οποία αφορά την περίοδο 2008-2011. Το Ίδρυμα σύμφωνα με την πάγια τακτική του θα κινηθεί εναντίον των Διευθύνοντων Συμβούλων εκείνης της περιόδου. Τώρα τι θα βρεί στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και σε ακίνητα μη μας ρωτάτε γιατί δεν είμαστε (ακόμη τουλάχιστον) σε θέση να σας πούμε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε εκκρεμότητα και ειδικά δικαστική που τραβάει σε μάκρος αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για την εκκαθάριση της πρώην Κ.Α.Ε. Οτιδήποτε μπλοκάρει την εκκαθάριση της πρώην Κ.Α.Ε. καθυστερεί και την αποβολή του επιθέτου «ΝΕΑ» από την επωνυμία της νυν Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κάτι που δεν είναι απαραιτήτως κακό αρκεί εκτός από «ΝΕΑ» να είναι και «ΩΡΑΙΑ».

Μείνετε συντονισμένοι για να είστε ενήμεροι για τις εξελίξεις σχετικά με την εκκαθάριση της πρώην Κ.Α.Ε.

 

Το πρωτελευταίο Δ.Σ.

Το τελευταίο Δ.Σ.

 

11 Νοέμβρη 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5994 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου Η ΠΡΩΗΝ Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ (Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ)