Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

«ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ» ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ Ή ΓΙΝΕΣΑΙ; (Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ» ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ Ή ΓΙΝΕΣΑΙ;
(Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ)

Υπάρχουν ερωτήματα που μάλλον δεν θ’ απαντηθούν ποτέ. Δύο απ’ αυτά είναι αν «Είναι διδακτή η Αρετή» και «Αν Γαύρος γεννιέσαι ή γίνεσαι». Στο δεύτερο μόνο κατά περίπτωση μπορεί να δοθεί απάντηση και αυτή όχι οριστική. Ωστόσο, φαίνεται πως το κλίμα και οι απαιτήσεις στην ομάδα του Λιμανιού έλκουν τους «Καραγκιόζηδες»▪ αυτούς, δηλαδή, που με τα φερσίματα τους προσπαθούν να ξεγελάσουν όλους του υπόλοιπους και τελικά «να τη βγάλουν καθαρή». Όπως γίνεται πάντα οι απατεώνες (με και χωρίς «») ζουν σε βάρος αυτών που εξαπατούν (αρχικά) και όλης της υπόλοιπης Κοινωνίας (στη συνέχεια). Ακόμη χειρότερα στον βαθμό που δεν τιμωρούνται για την τέτοια τους συμπεριφορά γίνονται κακό παράδειγμα για όσους θέλουν να κερδίζουν χωρίς πολύ προσπάθεια. Μια τέτοια περίπτωση είναι του «φέρελπι» Γαύρου ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουρλή.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής της Β’ ομάδας του «γνήσιου Γαύρου» ζήλεψε την δόξα του Αλέκου Αλεξανδρή και σαν άλλος «Καραγκιόζης» κέρδισε ένα «Γαύρικο» πέναλτι (βλέπε εδώ). Επί της ουσίας το ζήτημα δεν είναι ο ίδιος ο 19χρονος «Καραγκιοζάκος» ο οποίος αν ήταν κατηγορούμενος στο δικαστήριο θα του αναγνωρίζονταν το ελαφρυντικό «της μετεφηβικής ηλικίας». Το πρόβλημα είναι η μεταχείριση του από την ίδια του την ομάδα η οποία αντί να τον αποκλείσει από επόμενους αγώνες τον επιβράβευσε χρησιμοποιώντας τον όπως προκύπτει από τις συνθέσεις των επόμενων χρονικά αγώνων με μόνη εξαίρεση τον εξ αναβολής με τα Τρίκαλα (βλέπε εδώ, εδώ, εδώ & εδώ). Αν, όμως, είχε βγάλει νευριασμένος τη φανέλα του όπως ένας συμπαίκτης του τότε για ένα διάστημα «θα τον έβαζαν στον πάγο».

Στην πράξη και όσον αφορά την ομάδα της Τρούμπας επιβεβαιώνεται απολύτως η παροιμία: «Αυτή η στάνη τέτοιο τυρί βγάζει». Δε πιστεύω να διαφωνεί κανείς σας;

16 Δεκέμβρη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 657 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ» ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ Ή ΓΙΝΕΣΑΙ; (Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ)