Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; (Ή ΜΑΣ/ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;
(Ή ΜΑΣ/ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;)

Αν εξαιρέσουμε τα λεφτά που δόθηκαν για τις μελέτες, την έκδοση της Οικοδομικής Άδειας και το πρώτο στάδιο με τα μπετά, όλο το υπόλοιπο γήπεδο (μαζί με την υπογειοποίηση) με λεφτά της Περιφέρειας Αττικής. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών εξαρτάται κυρίως από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες της Περιφέρειας και την εκταμίευση των χρημάτων. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει όπως π.χ. η δικαστική εμπλοκή στο ΣτΕ με την υπογειοποίηση καθυστερούν την ολοκλήρωση του γηπέδου μπλοκάροντας τις εργασίες.

Και ενώ για την καθυστέρηση της υπογειοποίησης σας ενημερώνουμε τακτικά (βλέπε εδώ), ωστόσο το ζήτημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι η ολοκλήρωση της τοποθέτησης των δικτύων και γενικά οι εργασίες κάτω από τις κερκίδες. Για τις οποίες εδώ και καιρό από την «επίσημη Α.Ε.Κ.» έχει πέσει «σιγή ασυρμάτου». ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ως απόδειξη ότι έχουν περαστεί τα δίκτυα. Μόνο κάτι πλακάκια στις τουαλέτες σας έχουν δείξει. Γιατί άραγε;

Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ουσιαστικά ΔΕΝ έχει γίνει τίποτα με τα δίκτυα μέχρι τώρα. Ακόμη χειρότερα οι εκτιμήσεις από άτομα που είναι σε θέση να ξέρουν από αυτού του είδους τις εργασίες είναι πως και 50 άτομα την ημέρα να εργάζονται για να περαστούν τα δίκτυα θ’ απαιτηθεί τουλάχιστον 1 χρόνος!

Το προφανές συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι σας κοροϊδεύουν. Το «γιατί» μένει ν’ απαντηθεί προσεχώς. Προσωπικά πάντως είμαι πολύ περίεργος να δω τι δικαιολογία θα σκαρφιστούν τον Σεπτέμβρη. Ίσως η αργοπορία της υπογειοποίησης να τους βγάλει από το αδιέξοδο.

Την επόμενη εβδομάδα θα σας αποκαλύψουμε πόσο πολύ χαϊβάνια σας θεωρούν που τολμούν να σας δουλεύουν «ψιλό γαζί». Και όπως πάντα θα το κάνουμε με αποδείξεις.

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε την αλήθεια.

04 Φλεβάρη 2022
«πουθενάς 1».

Διαβάστηκε 567 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; (Ή ΜΑΣ/ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;)