Font Size

SCREEN

Cpanel

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5 ΜΕΓΑΛΟΙ» ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2 ΝΙΚΕΣ – 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 1 ΗΤΤΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5 ΜΕΓΑΛΟΙ» ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(2 ΝΙΚΕΣ – 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 1 ΗΤΤΑ)

Ολοκληρώθηκε χθες η 17η αγωνιστική με την διεξαγωγή των τριών από τα τέσσερα παιχνίδια των «5 μεγάλων» (ο Π.Α.Ο. είχε παίξει κανονικά στις 9 Γενάρη στον Βόλο χάνοντας με 3-1 από την τοπική ομάδα). Η διεξαγωγή των υπολοίπων τριών παιχνιδιών τους (αφού Α.Ε.Κ. & «Γαύρος του Βορρά» έπαιζαν μεταξύ τους) έγινε σε δύο δόσεις. Στις 23 Φλεβάρη ο Άρης αντιμετώπισε εντός έδρας τον Ατρόμητο τον οποίο κέρδισε 3-0. Χθες έγιναν τα τελευταία δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν στο Φάληρο μεταξύ του «γνήσιου Γαύρου» και του Αστέρα Τρίπολης και το δεύτερο ήταν το ντέρμπι του Ο.Α.Κ.Α. ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους.

Στις 23 Φλεβάρη στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης κέρδισε εύκολα τον Ατρόμητο Αθηνών με 3-0 σημειώνοντας ένα γκολ στο α’ ημίχρονο και δύο στο β’. Ήταν μια τόσο εύκολη νίκη όσο εύκολη ήταν η ήττα του Π.Α.Ο. στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα. Η μόνη τους διαφορά ήταν ότι οι «πράσινοι» σημείωσαν το «γκολ της τιμής». Με την νίκη του αυτή ο Άρης ξεκίνησε ένα νικηφόρο σερί το οποίο τον έβαλε μέσα στην 6αδα των πλέι-οφ ακόμη και χωρίς την επιστροφή των 6β.

Το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο ο «γνήσιος Γαύρος» αντιμετώπιζε τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος 2-3 αγωνιστικές πριν πρόβαλε σαν φαβορί για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Τελικά, πήρε στους γηπεδούχους 52’ για να σημειώσουν το πρώτο γκολ και 14’ για να πετύχουν το τέταρτο. Το τελικό 5-1 μπορεί να βελτιώνει τα στατιστικά των «ερυθρόλευκων» στην επίθεση αλλά σίγουρα δεν γλυκαίνει τον πόνο μιας ακόμα Ευρωπαϊκής αποτυχίας για μια ομάδα που με βάση τις δηλώσεις του Καρεμπέ στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής ήταν το ντέρμπι του Ο.Α.Κ.Α. ανάμεσα στον γνήσιο και τον ιμιτασιόν Δικέφαλο. Το α’ ημίχρονο ήταν το πιο ενδιαφέρον καθώς τα είχε όλα: αποβολή παίκτη του «ιμιτασιόν Δικέφαλου», την Α.Ε.Κ. να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να προηγείται για να δεχτεί την ισοφάριση με γελοίο τρόπο 8’ αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ακόμη μια αποτυχία για την γηπεδούχο, η οποία αν και έπαιξε όλα τα ντέρμπι με τον κόσμο της κατάφερε να πάρει μόλις μια νίκη σ’ αυτά. Χθες το ισόπαλο 1-1 με την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη ήταν η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία της φέτος. Αυτό που απομένει από το ντέρμπι του Ο.Α.Κ.Α. είναι μια βαριά άρρωστη και κομπλεξική ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει στην έδρα της ακόμη κι αν ο αντίπαλος της παίζει για πάνω από 70’ με 10 παίκτες.

Στο τέλος της 17ης αγωνιστικής οι «5 μεγάλοι» πέτυχαν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

 

03 Μάρτη 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 630 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5 ΜΕΓΑΛΟΙ» ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2 ΝΙΚΕΣ – 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 1 ΗΤΤΑ)