Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Α.Ε.Κ.;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ
(ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Α.Ε.Κ.;)

Σήμερα, πιστοί στην υπόσχεση μας επανερχόμαστε στο ζήτημα του γηπεδικού με μια αποκάλυψη που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Σήμερα, θα διαβάσετε ακόμη ένα κείμενο που δεν γράφτηκε για να χαϊδεύει αυτιά ή για να «γλείφει» τον «πολυχρονεμένο». Όσα διαβάσετε δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και ενδεχομένως να δίνουν άλλη σημασία στα όσα συμβούν μέχρι το τέλος της χρονιάς και το ένα από τα τέσσερα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αν, τώρα, αυτά που διαβάσετε έρχονται σε αντίθεση με όσα διαβάζετε και ακούτε για φιλικό με ομάδα επιπέδου Ρεάλ στα εγκαίνια του γηπέδου τι να γίνει;

Η ομάδα που θ’ αγωνιστεί στο φιλικό των εγκαινίων του νέου γηπέδου πρέπει να είναι «επιπέδου Ρεάλ» παραπέμποντας στο 1965. Ωστόσο, τα δεδομένα που θέτουμε σήμερα ενώπιον σας παραπέμπουν αλλού.

Δεδομένο 1ο: Η Α.Ε.Κ. ζήτησε το Ο.Α.Κ.Α. για έναν ακόμη χρόνο. Η απάντηση που έλαβε ήταν πως αν θέλει ν’ αγωνιστεί εκεί και του χρόνου πρέπει πρώτα να εξοφλήσει τα χρωστούμενα και μετά θα γίνει η όποια συζήτηση.

Δεδομένο 2ο: Το Ο.Α.Κ.Α. στις αρχές της σεζόν ΔΕΝ είναι διαθέσιμο για αγώνες καθώς σ’ αυτό θα πραγματοποιηθεί μια υπερ-ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις.

Δεδομένο 3ο: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή στα Σπάτα του «Σεραφειδίου» (βλέπε εδώ). Το συγκεκριμένο γήπεδο αδειοδοτήθηκε για αγώνες από την Περιφέρεια Αττικής και χρησιμοποιείται από την Α.Ε.Κ. Β'.

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω προκύπτουν τα εξής ασφαλή συμπεράσματα:

  • Η Π.Α.Ε. οφείλει (προφανώς) αρκετά λεφτά στο Ο.Α.Κ.Α.
  • Η «Αγιά Σοφιά» δεν θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την ομάδα τουλάχιστον από την αρχή της σεζόν.
  • Η Α.Ε.Κ. θα δώσει κάποιους(;) αγώνες στα Σπάτα.

Καταλαβαίνετε πως αν έτσι έχουν τα πράγματα η Π.Α.Ε. δεν θα μπορεί να πουλήσει διαρκείας (ακόμη και αν βρεθεί κόσμος να θέλει ν’ αγοράσει) περισσότερα απ’ όσους χωρά το «Σεραφείδιο». Το οποίο «Σεραφείδιο» ούτε για αστείο δεν μπορεί να φιλοξενήσει Ευρωπαϊκό αγώνα. Συνεπώς, από την άποψη του γηπεδικού για την επόμενη σεζόν αν η ομάδα δεν βγει στην Ευρώπη θα είναι μια έγνοια λιγότερη.

Πιστεύουμε πως δεν έχει νόημα να γράψουμε κάτι παραπάνω. Όπως πάντα το επόμενο διάστημα θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει όσα διαβάσατε παραπάνω. Ωστόσο, τώρα μπορείτε να ξαναδιαβάσετε με άλλο μάτι το κείμενο του Τάσου Τσατάλη για το «Σεραφείδιο» και το γλείψιμο στον «Διοικητικό Ηγέτη» (αυτόν που αρνείται να φτιάξει ομάδα γιατί φτιάχνει όλα τα υπόλοιπα).

Μείνετε συντονισμένοι για να είστε έγκυρα ενημερωμένοι.

Υ.Γ. Βέβαια το πιθανότερο είναι αν δηλωθεί το «Σεραφείδιο» να δηλωθεί ως δεύτερη έδρα με πρώτη(;) αυτή της Ριζούπολης τώρα που ο Απόλλωνας θα πέσει στην Β’ Εθνική. Οτιδήποτε άλλο θα είναι έκπληξη, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στο γηπεδικό ειδικά για του χρόνου.

28 Απρίλη 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 564 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Α.Ε.Κ.;)