Font Size

SCREEN

Cpanel

ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; (ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;
(ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)

Το τελευταίο διάστημα διαβάζετε αντικρουόμενες ειδήσεις σχετικά με το γήπεδο. Αρχικά ξέρουμε πως η Α.Ε.Κ. ανανέωσε μέχρι το τέλος του 2022 τη σύμβαση με το Ο.Α.Κ.Α. (βλέπε εδώ). Από την άλλη διαβάζετε για μια σύσκεψη που αφορά τα διαρκείας στο νέο γήπεδο (βλέπε εδώ). Έλα, όμως, που η ολοκλήρωση του γηπέδου πάει πίσω επειδή σύμφωνα με την LIVE SPORT ο ανάδοχος για την ολοκλήρωση της Β’ Φάσης ΔΕΝ μπορεί να παραδώσει τα καλώδια που έχει παραγγείλει στη Σιγκαπούρη (και όχι στην Ελλάδα)! Και για όποιον ξέρει τι είναι η εν λόγω εφημερίδα ας δει τις διαφημίσεις στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «LIVE SPORT» & «Δικέφαλος Αετός» να καταλάβει. Έτσι, οτιδήποτε γράφεται σε αυτές τις εφημερίδες που αφορά την Α.Ε.Κ. μόνο τυχαίο δεν είναι.

Βέβαια, δημιουργούνται κάποιες απορίες από αυτά που κατά καιρούς οι ίδιοι αναγκάζονται να παραδεχτούν. Όπως στην περίπτωση αυτή γατί να ψωνίσουν καλώδια από τη Σιγκαπούρη και όχι από τη Χώρα μας, στην οποία εδρεύει μια από τις μεγαλύτερες παραγωγούς και εξαγωγείς στην Ευρώπη. Ωστόσο, μπορεί και να προλάβουν τον Τελικό του CONFERENCE LEAGUE του 2024 και τα 100χρονα του Συλλόγου.

Φυσικά, μετά την ολοκλήρωση ΟΛΩΝ Των υποδομών του γηπέδου θα προχωρούσαν τα έργα για την κατασκευή του χλοοτάπητα, ο οποίος θέλει πολλά λεφτά και φροντίδα για να συντηρηθεί. Το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα έργα (χρειάζονται δύο μήνες για να είναι έτοιμος πριν τον πρώτο αγώνα) είναι μια ένδειξη για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του γηπέδου.

Πάντως, για να μην είμαστε αχάριστοι η Περιφέρεια Αττικής έδωσε μια ακόμη παράταση στην ολοκλήρωση της υπογειοποίησης για τα τέλη Ιούλη. Λέτε να προλάβουν μέχρι τότε; Ο χρόνος θα δείξει.

02 Ιούνη 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 757 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; (ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)