Font Size

SCREEN

Cpanel

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» (ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΕΙ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ»
(ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΕΙ;)

Είναι πανθομολογούμενο πως η σεζόν 2022-2023 θα είναι η πλέον δύσκολη για την «Βασίλισσα». Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ο λόγος είναι πως η «ΝΕΑ Κ.Α.Ε.» έχει πέσει έξω στα οικονομικά της. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει του υπεύθυνους για όλο αυτό το κατάντημα να δηλώνουν αισιόδοξοι και πως η ομάδα θα ξεπεράσει αυτή την κρίση. Το πως αποφεύγουν να το ξεκαθαρίσουν. Πιθανόν να μη το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Σε κάθε περίπτωση η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ωστόσο, η πραγματικότητα επιμένει να «πληγώνει» τόσο την «Βασίλισσα» όσο και τους οπαδούς της. Και αν μεν αυτή η περίοδος είναι αγωνιστικά «νεκρή», με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θ’ αρχίσει ο αγωνιστικός «ανήφορος».

Ένας «ανήφορος» για τον οποίο οι «πουθενάδες» δεν είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα είναι προετοιμασμένη στις αρχές Οκτωβρίου. Και αν στην Ελλάδα δεν χρειάζονται και πολλά για να βρίσκεται στην 6αδα, στην Ευρώπη τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Η κλήρωση για τους ομίλους του BCL έφερε την «Βασίλισσα» αντιμέτωπη με την Τουρκική Καρσίγιακα, την Γερμανική Βόννη και την Ιταλική Ρέτζιο Εμίλια (βλέπε εδώ). Με βάση το σύστημα διεξαγωγής ο πρώτος περνά κατευθείαν στους «16» ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος παίζουν μεταξύ τους στις 2 νίκες.

Σε κάθε περίπτωση η κάτοχος ενός από τα έξι τρόπαια και φιναλίστ ενός τελικού δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να γίνει «σάκος του μποξ» για τις αντιπάλους της. Α, να μην λησμονούμε πως την επόμενη χρονιά από τον χαμένο τελικό της σεζόν 2019-2020 όταν η «Βασίλισσα» έχασε από την Σαν Πάμπλο Μπούργος η Καρσίγιακα έπαιξε πάλι με τους Ισπανούς στον τελικό (όπου και έχασε). Συνεπώς, οι Τούρκοι μόνο τυχαίοι δεν είναι.

Για να μη ξεχνιόμαστε: τελικά θα παίξει η «Βασίλισσα» στην Α1 έστω και με «πρόσκληση» ή δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα; Και αν τελικά παίξει θα έχει βαθμολογικές επιπτώσεις; Πότε θα απαντήσει κάποιος υπεύθυνα από την «ΝΕΑ Κ.Α.Ε.»; ή μήπως ούτε αυτό ξέρουν ακόμα;

26 Ιούλη 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 400 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» (ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΕΙ;)