Font Size

SCREEN

Cpanel

ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ; (ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ;
(ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ)

Η ψυχολογική επίδραση που έχουν πάνω μας κάποια πράγματα ενδέχεται να είναι πολύ σημαντική και ανάλογα να μας δίνει ώθηση ή να μας καθηλώνει. Ακόμη κι έτσι μετά από λίγο η «μαγεία» (καλή ή κακή) χάνεται, καθώς η συνήθεια εκμηδενίζει την αρχική επίδραση. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχουν και οι ανακαινίσεις (οι οποίες κάθε τόσο είναι απαραίτητες προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα θετική εντύπωση-επίδραση). Το κακό είναι όταν το «μέσα» ενός χώρου δεν συμβαδίζει με την εντύπωση που δίνει το «έξω».

Κάτι σαν το νέο μας γήπεδο. Απ’ έξω δείχνει μεγαλοπρεπές, την ίδια στιγμή που όταν το δεις από μέσα ανακαλύπτεις πως αντί για χλοοτάπητα έχουν στρώσει μια πολυχρησιμοποιημένη κουρελού. Μια κουρελού που κανονικά θα έπρεπε να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση καθότι καινούρια. Όμως, τι να πεις όταν το σχετικό έργο ανέλαβε ό ίδιος ο Ο.Π.Α.Π. μέσω της θυγατρικής του NEUROSOFT (βλέπε εδώ); Το μόνο που έχεις ν’ αναρωτηθείς είναι αν τα κρατικά λεφτά (Περιφέρειας Αττικής) έπιασαν τόπο.

Από κει και πέρα, αυτό που καλούμαστε εν είδει στοιχήματος είναι πότε θα εξανεμιστεί η θετική επίδραση του νέου γηπέδου στην απόδοση της ομάδας και πότε θα βαρύνει αποφασιστικά η αισχρή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου «κόβοντας» βαθμούς από την ομάδα. Δυστυχώς ή ευτυχώς μέχρι την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ελάχιστα μπορούν να γίνουν για να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

21 Οκτώβρη 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 368 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ; (ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ)