Το μόνο σίγουρο είναι πως η εκδίκηση σερβίρεται μεν κρύα, αλλά όχι και παγωμένη. Γιατί, όπως και στην καταδίκη της για το παρασκήνιο του Ιταλικού ποδοσφαίρου που της κόστισε τον υποβιβασμό, η ομάδα του Τορίνο προσπάθησε να παζαρέψει με την UEFA (βλέπε εδώ) αλλά η προσφορά της δεν συγκίνησε την Ομοσπονδία.
Η τιμωρία της UEFA (βλέπε εδώ) είναι βαριά αλλά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού κάθε ποινή οφείλει να είναι αναλογική όχι μόνο του εγκλήματος αλλά και του εγκληματία. Επιπλέον, κάθε ποινή πρέπει να λειτουργεί και ως παράδειγμα για όσους σκέφτονται να εγκληματίσουν. Προφανώς και θα πονέσει περισσότερο την Γιουβέντους το πρόστιμο των 20 εκ. Ευρώ και λιγότερο η απώλεια εσόδων από τη μη συμμετοχή της στο CONFERENCE LEAGUE.
Από δω και πέρα το ζήτημα είναι ποιο θα είναι το επόμενο κρύο πιάτο εκδίκησης που θα σερβίρει η UEFA. Μπορεί να μη θεώρησε ότι έπρεπε να επιβάλλει κάποια τιμωρία στην Μπαρτσελόνα για τα διαιτητικώς στημένα παιχνίδια στην Ισπανία, αλλά για την ώρα οι Καταλανοί ζορίζονται αρκετά εξαιτίας των οικονομικών τους προβλημάτων. Άσε που υπάρχουν και οι διαιτητές που μπορούν να τους υπενθυμίσουν «ποιος κάνει κουμάντο».
Σε κάθε περίπτωση το προσεχές διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δε νομίζετε;
10 Αυγούστου 2023
«πουθενάδες».























































































