Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ (ΟΙ 5 ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 4)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ
(ΟΙ 5 ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 4)

Με τον εξ αναβολής αγώνα της Α.Ε.Κ. με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ του περασμένου Σαββάτου ολοκληρώθηκε ο μοναδικός γύρος στον οποίο έπαιξαν και οι 5 εκπρόσωποι μας. Μετά το παιχνίδι της Ν. Φιλαδέλφειας είμαστε σε θέση να κάνουμε τον μέχρι τώρα (λίγο πριν τα πλέι-οφ) απολογισμό. Σε 16 συνολικά παιχνίδια έχουμε 8 νίκες (Π.Α.Ο. 2, «Γαύρος του Βορρά» 2, Άρης 2, Α.Ε.Κ. 1 & ο «γνήσιος Γαύρος» 1), 6 ισοπαλίες («Γαύρος του Βορρά» 2, Α.Ε.Κ. 1, Π.Α.Ο. 1, «γνήσιος Γαύρος» 1, Άρης 1) και 2 ήττες (Π.Α.Ο. 1 & Άρης 1). Από τις 5 αρχικά ομάδες έχουμε απομείνει με 4 οι οποίες στα πλέι-οφ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Πρώτη ανοίγει τον χορό αύριο η Α.Ε.Κ. αγωνιζόμενη στο Βέλγιο απέναντι στην Αντβέρπ. Η ομάδα του Αλμέιδα πρέπει ν’ αποδείξει πρώτα στον εαυτό της και μετά σ’ όλους τους άλλους ότι μπορεί να περάσει στους ομίλους του CL αποφεύγοντας να καρδιοχτυπήσει τους οπαδούς της όπως με την Ντιναμό. Σημαντικότερη από τα λεφτά είναι η αυτοεκτίμηση που θα προκύψει από τη συμμετοχή στους ομίλους. Μια αυτοεκτίμηση που θα φέρει ηρεμία και θα δημιουργήσει θετικό κλίμα για τη συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Την Τετάρτη ο Π.Α.Ο. θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πορτογαλική Μπράγκα. Για τους «πράσινους» που ήδη έχουν παίξει 4 παιχνίδια στα προκριματικά του CL τα δύο ματς στα πλέι-οφ είναι ταυτόχρονα ευκαιρία και πρόκληση. Αν καταφέρει και μπει στους ομίλους του CL η αυτοπεποίθηση θα «χτυπήσει κόκκινο». Ωστόσο, σε περίπτωση αποκλεισμού η συμμετοχή στους ομίλους του EUROPA LEAGUE δεν είναι διόλου μικρό πράγμα.

Την Πέμπτη ο «γνήσιος Γαύρος» δοκιμάζει την τύχη του στο Φάληρο απέναντι στην Σερβική Τσουγκαρίσκι. Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι απ’ ότι ως τώρα αν θέλουν να παίξουν στους ομίλους του EUROPA LEAGUE και όχι στο CONFERENCE. Επιπλέον μια αυτονόητη(;) πρόκριση σε βάρος των Σέρβων θα προσφέρει ηρεμία και άνεση στον Μαρτίνεθ μπας και φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Την Πέμπτη αγωνίζεται επίσης και ο «Γαύρος του Βορρά» αντιμετωπίζει στη Σκωτία τη Χάρτς επιδιώκοντας να προκριθεί στους ομίλους του CONFERENCE LEAGUE. Μπορεί ως διοργάνωση να μην έχει την ίδια λάμψη και αίγλη με τις άλλες δύο, αλλά ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο παρουσιάζεται και ως μια μεγάλη ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους».    

Επί της ουσίας το χειρότερο αποτέλεσμα για τους εναπομείνατες εκπροσώπους μας στην Ευρώπη θα ήταν ν’ αποκλειστεί ο «Γαύρος του Βορρά» και έτσι ν’ απομείνουμε με 3 εκπροσώπους: 2 στο EUROPA LEAGUE (Α.Ε.Κ. & Π.Α.Ο.) και 1 («γνήσιο Γαύρο») στο CONFERENCE. Στην καλύτερη περίπτωση συνεχίζουν και οι 4 επιτυγχάνοντας τη συμμετοχή τους στους ομίλους των διοργανώσεων που συμμετέχουν.

21 Αυγούστου 2023
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 1217 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ (ΟΙ 5 ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 4)