Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ (ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ
(ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ;)

Τελικά, όλα βγήκαν στο φώς σχετικά με το real estate για το Σ.Ε.Φ. Ότι οι ιδιοκτήτες Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. έχουν κακομάθει και ζητούν όλο και περισσότερα είναι από καιρό γνωστό. Το ότι έχουν πλέον «ξεφύγει» μας το απέδειξαν οι Αφοι Αγγελόπουλοι χθες. Οι οποίοι εμφανίστηκαν να ζητούν από το Κράτος να τους προικίσει εκχωρώντας τους όλο το παραλιακό μέτωπο από το Σ.Ε.Φ. μέχρι το ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ (βλέπε εδώ). Δεν θέλουν το Σ.Ε.Φ. με τον περιβάλλοντα χώρο του με τους ίδιους όρους που ο Π.Α.Ο. πήρε το Ο.Α.Κ.Α. (βλέπε εδώ). Αυτό που θέλουν είναι να γίνουν «Κράτος εν κράτει».

Οι απαιτήσεις τους είναι ληστρικές και η στάση τους αλήτικη γιατί θεωρούν πως έχουν δικαίωμα να ιδιοποιηθούν δημόσιες εκτάσεις. Εκτάσεις που ανήκουν στους όμορους Δήμους και για την εκχώρηση των οποίων αυτοί θα έπρεπε όχι μόνο να ερωτηθούν αλλά και να συναινέσουν. Αυτά, όμως, είναι πολύ ψιλά γράμματα για τους Αφους Αγγελόπουλους τα οποία δεν μπορούν να δουν μέσα από τα ερυθρόλευκα γυαλιά τους.

Υποτίθεται πως οι Αγγελόπουλοι έχουν ένα πλάνο (το οποίο θα χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι) και με την προϋπόθεση ότι θα πάρουν και το μέτωπο της παραλιακής που ζήτησαν. Αν, όμως, δεν γίνει όπως το θέλουν τότε ο «Γαύρος» δεν θα μπει στο νέο του γήπεδο πριν την περίοδο 2028-2029 και αυτό θα είναι καταστροφικό για την ομάδα. Γιατί άραγε; Τώρα αυτά τα περί «επιδότησης» στην περίπτωση του Π.Α.Ο. μόνον εκείνοι τα καταλαβαίνουν.

Για τους Αγγελόπουλους το Κράτος είναι μια δομή που οφείλει να εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα χωρίς μεγάλε καθυστερήσεις και αντιρρήσεις. Το δικό τους Κράτος είναι η επιτομή της διαπλοκής και από την άποψη αυτή είναι τυχεροί που στην Εξουσία βρίσκεται η συγκεκριμένη Κυβέρνηση. Βέβαια, μια εκχώρηση δημόσιας γης όπως αυτή που απαιτούν έχει και το πολιτικό της κόστος. Το ζήτημα δεν είναι αν τα έργα θα τα πληρώσουν οι Αγγελόπουλοι, το Ε.Σ.Π.Α. η Ε.Ε. ή οποιοσδήποτε άλλος. Το ζήτημα είναι η εκχώρηση χωρίς να πληρώσουν γι’ αυτή της δημόσιας γης με όρους εκβιαστικούς (ότι αν δεν γίνει όπως το θέλουν θα είναι καταστροφή για τον μπασκετικό «Γαύρο»).

Μένει να δούμε αν η σημερινή Κυβέρνηση διαθέτει τους απαραίτητους «οσφυοκάμπτες» για να κάνει το χατίρι των Αγγελόπουλων ή αν θα την προλάβουν οι εκλογές.

10 Ιούλη 2025
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 303 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ (ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ;)