Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΕΚΤΖΗ.

Η παρούσα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για έγκυρη και έγκαιρη ΑΕΚτζήδικη ενημέρωση.Το παρατηρητήριο, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της ιστοσελίδας, μέσω των παρατηρητών του και των πηγών τους βρίσκεται παντού και γι’ αυτό μπορεί να παράσχει την εγκυρότερη πληροφόρηση για σειρά θεμάτων της ενιαίας Α.Ε.Κ.

Δεν εκπροσωπούμε τά συμφέροντα κανενός και γι’ αυτό και δεν αντιστρατευόμαστε κανέναν. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι όλα από δω και πέρα να γίνονται σωστά για να μην ξαναπεράσουμε όσα περνάμε τώρα.

Στην Αρχική σελίδα, δηλαδή εδώ πού ήδη είσαι, θα βρίσκεις τίς τελευταίες αναρτήσεις μας.          

Στην κατηγορία Χρονολόγιο, θα βρίσκεις όλα τά κείμενα της ιστοσελίδας.            

Στην κατηγορία Τα Σχόλια Μας, θα βρίσκεις τά σύντομα και αιχμηρά σχόλια μας.         

Στην κατηγορία Κατηγοριοποίηση θα βρίσκεις όλα τα κείμενα της ιστοσελίδας μας συσχετισμένα ανά θεματική ενότητα.                                    

Στην κατηγορία Κείμενα Που Μας Αρέσουν, θα βρίσκεις αναδημοσιευμένα κείμενα μη παρατηρητών.           

Στην κατηγορία Χρήσιμα Αρχεία, θα βρίσκεις υλικό αρχείου από Δημόσιες Αρχές για όλα τά τμήματα της Α.Ε.Κ.

Στη κατηγορία Σύνδεσμοι–Επικοινωνία, θα βρίσκεις συνδέσμους όσων ΑΕΚτζήδικων ιστοσελίδων εμείς έχουμε υπόψη, κατηγοριοποιημένων με βάση τον βαθμό ανεξαρτησίας τους, αλλά και θα μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας ή να εγγραφείς για να λαμβάνεις μήνυμα με τά νέα μας.    

Τέλος επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τά κείμενα των συνεργατών-παρατηρητών δημοσιεύονται με ψευδώνυμο (εκτός και αν κάποιος επιλέξει διαφορετικά), όχι επειδή φοβόμαστε αλλά επειδή επιθυμούμε να σκέφτεσαι πάνω σ’ αυτά και να τά κρίνεις με βάση το περιεχόμενο και όχι τον συγγραφέα.

3 Φλεβάρη 2014,
παρατηρητές.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ 200 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΚ
(ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 01/07/2022;)

Παραμονή των «θυρανοιξίων» (εγκαινίων στα Νεο-Ελληνικά) του νέου μας γηπέδου δημοσιεύουμε τις δύο Άδειες που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής. Η μεν πρώτη αφορά την Προσωρινή Άδεια Λειτουργίας του νέου γηπέδου, η οποία εκδόθηκε στ’ όνομα της Ερασιτεχνικής. Η δεύτερη αφορά την αδειοδότηση των αγώνων που θα δίνει στο γήπεδο η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. Και στις δύο άδειες υπάρχει τουλάχιστον από μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια τις οποίες θα σχολιάσουμε παρακάτω.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020
(ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑ 4 ΕΚ.)

Την 01η Αυγούστου 2022 ανέβηκε στο Γ.Ε.ΜΗ. της Κ.Α.Ε του Γαύρου ο Ισολογισμός της για την περίοδο 2019-2020, τον οποίο και παρουσιάζουμε σήμερα. Για να μην γινόμαστε κουραστικοί τα βασικά μεγέθη του Ισολογισμού παρουσιάζονται στους πίνακες που ακολουθούν.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020
(ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)

Στις 09 Ιούνη 2021 η ομάδα της Θεσσαλονίκης δημοσίευσε τον Ισολογισμό της Χρήσης 2019-2020 (βλέπε εδώ). Τον Ισολογισμό αυτό αναλύουμε στους πίνακες που ακολουθούν. Από τους πίνακες προκύπτει μια ελαφρώς μεγαλύτερη χειροτέρευση των οικονομικών της Κ.Α.Ε. σε σχέση με την προηγούμενη Χρήση. Σε σχέση με την Χρήση 2018-2019 η Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή επαναλαμβάνει τα ίδια ευρήματα, κάτι που αποδεικνύει ότι η Κ.Α.Ε. δεν συμμορφώθηκε τελικά με τις παρατηρήσεις του. Επίσης στη συγκεκριμένη Χρήση καταλογίστηκαν Φόροι και Προσαυξήσεις που αφορούν τον Έλεγχο της Χρήσης 2013-2014 ύψους 215.462,41 Ευρώ.

ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ
(ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)

Ειλικρινά είναι μια κατηγορία μόνος του. Δεν σταματά να μας εκπλήσσει συνεχώς αφού καταφέρνει να βρίσκει νέους τρόπους να σύρει τ’ όνομα του και τ’ όνομα του Συλλόγου στη λάσπη. Το χειρότερο, όμως, δεν είναι αυτό ούτε ότι οι λακέδες του εκμεταλλευόμενοι τη δίψα των ΑΕΚτζήδων για ένα νέο γήπεδο της προκοπής τον γλείφουν αναίσχυντα εκθειάζοντας τον για το «επίτευγμα» του να το χτίσει. Το χειρότερο είναι η στάση της πλειοψηφίας των ΑΕΚτζήδων (όπως και όλων των άλλων ομάδων άλλωστε) που δείχνουν να έχουν αποφασίσει να μένουν απαθείς σ’ ότι κάνει ο εκάστοτε «Διοικητικός Ηγέτης» τους.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ – ΜΕΡΟΣ 22ο
(ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΗΝΑ)

Πιστοί στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού δημοσιεύουμε σήμερα από το βιβλίο-βιογραφία του Κυριάκου Χήνα για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη την 22η συνέχεια. Το σημερινό απόσπασμα αφορά την Προεδρία του Κ. Σπανούδη για την περίοδο 1928-1930. Για το κείμενο σε pdf πατήστε εδώ αλλιώς συνεχίστε παρακάτω την ανάγνωση.

 

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ» Κ.Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ 2019
(Α.Ε.Κ., ΓΑΥΡΟΣ, Π.Α.Ο. & Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΣ)

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το απόλυτο συγκριτικό τέστ των βασικότερων μεγεθών από οικονομική άποψη για τις πέντε «μεγάλες» ομάδες του Ελληνικού μπάσκετ προκειμένου να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα για την οικονομική τους κατάσταση. Το συγκεκριμένο συγκριτικό τέστ θα το βρείτε μόνο εδώ, μιας και όλες οι αναλύσεις που ενδεχομένως βρείτε αφορούν είτε μια είτε το πολύ δύο Κ.Α.Ε. (σε σύγκριση) μόνο και μόνο για ν’ αποδειχθεί ποιός ιδοκτήτης χάνει περισσότερα λεφτά από τον άλλο. Η σύγκριση αφορά την Χρήση 2018-2019. Στη σύγκριση δεν περιλαμβάνεται ο Άρης, ο οποίος έχει πολλά χρόνια να δημοσιεύσει Ισολογισμούς.

 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική