Font Size

SCREEN

Cpanel

ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ «ΤΗΓΑΝΙ» (ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΗΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ «ΤΗΓΑΝΙ»
(ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΗΑ)

Χθές (2 Οκτώβρη) η Α.Ε.Κ. έδωσε το πρώτο της «ντέρμπι» για την φετινή σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας. Αφήνοντας για την ώρα στην άκρη το ζήτημα ποιοι αγώνες θα είναι φέτος «ντέρμπι» και για ποιους λόγους, θ’ ασχοληθώ μόνο με το χθεσινό παιχνίδι στο Φάληρο. Ένα παιχνίδι για το οποίο έχετε ήδη διαβάσει και ακούσει πολλά από τους ρεπόρτερ της Α.Ε.Κ. Προτού μπω στην ουσία πρέπει να κάνω ένα σχόλιο και για τους δύο προπονητές οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους «έπαιζαν» χθές το κεφάλι τους.

Η αρχική εντύπωση η οποία δεν άλλαξε κατά την διάρκεια του α’ ημιχρόνου ήταν ότι η Α.Ε.Κ. παρατάχθηκε στο γήπεδο χωρίς την απαιτούμενη προσήλωση, ειδικά στην αμυντική της λειτουργία. Ο Γαύρος κατέβηκε με ψυχολογία και επεδίωξε ξεκάθαρα να πάρει το «πάνω χέρι» από την αρχή, κάτι που το κατάφερε και εύκολα και γρήγορα.

Η εμφάνιση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο (κυρίως στο α’ ημίχρονο) αντικατόπτριζε δύο πράγματα. Από τη μια την διαφορά ψυχολογίας και από την άλλη την διαφορά στο μπάτζετ της κάθε ομάδας. Στο κάτω-κάτω ότι πληρώνεις παίρνεις και αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στο ποδόσφαιρο (αλλά και το μπάσκετ). Η εμφάνιση της Α.Ε.Κ., η οποία πάει φέτος για Πρωτάθλημα, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει στους οπαδούς της (ειδικά στους παλαιότερους που δεν είχαν συνηθίσει τις συχνές σφαλιάρες από την ομάδα του λιμανιού).

Επιπλέον αποδείχθηκε ότι όλη αυτή η φιλολογία περί «κάθαρσης» και τα τοιαύτα με την οποία οι «επαγγελματίες» δημοσιογράφοι παραπλανούν (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν) αποδεικνύεται ατελέσφορη να δικαιολογήσει την διαφορά στο γήπεδο. Η πρόωρα προεξοφλημένη αγωνιστική πτώση του Γαύρου στην καλύτερη περίπτωση κοίμισε τους ανταγωνιστές του. Στην χειρότερη χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για να μην μπεί το χέρι στην τσέπη.

Πολύ απλά ο Γαύρος ξεγύμνωσε χθές μια Α.Ε.Κ. που στην καλύτερη περίπτωση έχει προβληματικό ρόστερ, ενώ στην χειρότερη δεν έχει τους παίκτες που απαιτούνται για να χτυπήσει το Πρωτάθλημα. Όσο για την διαχείριση του παιχνιδιού από τον Κετσπάγια αφήνουμε ελεύθερο το πεδίο στους «επαγγελματίες» δημοσιογράφους της Α.Ε.Κ.

Ερώτηση: Ο Αραβίδης δεν χωρούσε στην ενδεκάδα;

 

Υ.Γ.1. Αυτός που έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για το χθεσινό χάλι είναι ο Κετσπάγια. Γκέκγε; Στο κάτω-κάτω η επιλογή του ήταν λύση ανάγκης για την Διοίκηση-Ιδιοκτησία της Α.Ε.Κ. της οποίας δεν ήταν η πρώτη επιλογή.

Υ.Γ.2. Ο «Διοικητικός Ηγέτης» και η «Ιδιοκτήτρια» Αγγελική Αρκάδη θα μείνουν πάλι στο απυρόβλητο;

Υ.Γ.3. Ως πότε θ’ ανεχόμαστε τις λαλακίες του Κ.Α.Τ που προσπαθούν να μας πείσουν ότι διαθέτουμε ομάδα πρώτης γραμμής;

Υ.Γ.4. Μη τολμήσει να πεί κανένα «γιουσουφάκι» ότι βρήκαμε ευκαιρία να «χτυπήσουμε» την ομάδα γιατί αν δεν είμαστε σκληροί με την ομάδα στα «ντέρμπι» με τους άλλους διεκδικητές (οπότε και πρέπει η ομάδα να δείχνει χαρακτήρα) δεν έχει νόημα να το κάνουμε σε άλλες περιπτώσεις.

 

3 Οκτώβρη 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5991 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ «ΤΗΓΑΝΙ» (ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΗΑ)