Font Size

SCREEN

Cpanel

FOOTBALL CLUB ALERT: ΧΑΘΗΚΕ Η Α.Ε.Κ. ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Ή Ν’ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

FOOTBALL CLUB ALERT: ΧΑΘΗΚΕ Η Α.Ε.Κ. ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Ή Ν’ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ;)

Η Α.Ε.Κ. επέστρεψε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια πέρισυ τον Αύγουστο. Ή τουλάχιστον έτσι μας είπαν. Γιατί στα δύο περσυνά παιχνίδια με την Γαλλική Σενττ-Ετιέν είδαμε μεν μια ομάδα που με βάση τις φανέλες θύμιζε κάτι από Α.Ε.Κ. ΑΛΛΑ Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. Φέτος υποτίθεται ότι θα παρουσιαζόταν καλύτερη. Οι ελλείψεις της (όπως και πέρισυ) ήταν γνωστές ενώ ο χρόνος για τις αντιμετωπίσει υπερ-αρκετός. Η υποτιθέμενη (έτσι μας έλεγε ο Κ.Α.Τ.) συμπλήρωση του ρόστερ ήδη από τα τέλη Ιούνη ήταν σημάδι ότι τα πράγματα θα ήταν τουλάχιστον καλύτερα με τον προηγούμενο Αύγουστο. Βέβαια υπήρχε ένα «συννεφάκι», το οποίο είχε σχέση με την εμπιστοσύνη στον προπονητή. Μετά από μια αμφιταλάντευση για το αν θα έπρεπε να ξεκινήσει την χρονιά, τελικά ο «Διοικητικός Ηγέτης» τον εμπιστεύτηκε.

Όσοι δεν πάσχουμε από ποδοσφαιρικό Αλτσχάιμερ γνωρίζαμε ότι ο Χιμένεθ παρέμεινε για να τον φύγουν όταν τα πράγματα θα έφταναν για την Διοίκηση στο απροχώρητο. Έτσι έφτασε η ώρα της κλήρωσης, η οποία ευτυχώς για την Διοίκηση ήταν η «σωστή». Έριξε στον δρόμο της Α.Ε.Κ. την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μια ομάδα που αν η Α.Ε.Κ. αποκλειόταν από αυτή κανείς δεν θα μπορούσε να διαμαρτυρηθεί. Το μόνο που έμενε ήταν ο τρόπος που θα γινόταν αυτό.

Δυστυχώς στο σημείο αυτό την «πάτησαν». Τρία γκόλ από κόρνερ στα δύο παιχνίδια (τα 2 εντός) και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Έτσι σε 4 Ευρωπαϊκά παιχνίδια η Α.Ε.Κ. σημείωσε 1 ισοπαλία (εκτός) και 3 ήττες (οι 2 εντός). ΔΕΝ πέτυχε ούτε ένα γκόλ σε 4 παιχνίδια, ενώ δέχτηκε 4. Έδωσε δε την χαρά στον Ρώσο τερματοφύλακα της ΤΣΣΚΑ να κρατήσει μετά από πάρα πολύ καιρό ανέπαφη την εστία του σε 2 συνεχόμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Όμως το θέμα ΔΕΝ είναι ούτε τα στατιστικά ούτε και το γεγονός ότι αυτή η ομάδα ΔΕΝ κάνει για τίποτα στην Ευρώπη όπως είναι αυτή τη στιγμή. Το ζήτημα είναι πως η ομάδα είναι γυμνή από παίκτες ποιότητας. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Το μόνο που ξέρει να κάνει αυτή η πομάδα είναι ν’ αμύνεται (όπως αμύνεται και με τους αμυντικούς που διαθέτει) και να περιμένει την αντεπίθεση για να κάνει κάτι. Με τους δυνατούς αντιπάλους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να «κάνει παιχνίδι» ακόμη και εντός έδρας. Δηλαδή, δεν είναι σε θέση να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής. Εκτός αν νομίζουν κάποιοι πως το να έχεις την μπάλα στα πόδια επειδή ο αντίπαλος σου δίνει σκόπιμα χώρο μέχρι να δεί που πάει το παιχνίδι είναι «ποδόσφαιρο κατοχής».

Οι λόγοι για τους οποίους η Α.Ε.Κ. είναι στον 3ο χρόνο της επιστροφής της όπως είναι ο εξής ένας: το οικονομικό.

Ειλικρινά δεν έχει νόημα να γραφτεί τίποτα περισσότερο. Στο κάτω-κάτω η ανάγνωση των σχολίων των ΑΕΚτζήδων στα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης» είναι από μόνη της αρκετή. Το χειρότερο, όμως, όλων είναι ότι οι διοικούντες την Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ, γιατί ακόμη και να ήθελαν να βάλουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣ ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Την έλλειψη των χρημάτων θα μπορούσαν να την καλύψουν κάπως αν είχαν πρόγραμμα. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡ-ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ.

 

03 Αυγούστου 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 4991 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο FOOTBALL CLUB ALERT: ΧΑΘΗΚΕ Η Α.Ε.Κ. ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Ή Ν’ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ;)