Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» τιμουν την εκτη επετειο μΕ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
(Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ)

Τα τελευταία 5 1/2 χρόνια που η ιστοσελίδα μας βγήκε στον αέρα με σειρά κειμένων μας αναδείξαμε την απάτη (πουστιά) που έχει στηθεί σε βάρος της Ερασιτεχνικής. Αναδείξαμε με πλήρη τεκμηρίωση τόσο την οικονομική διάσταση (το κίνητρο) της πουστιάς όσο και τον τρόπο με τον οποίο (υφ)αρπάχτηκε η περιουσία του Σωματείου. Μια περιουσία η οποία δεν συνίσταται μόνο στο οικόπεδο, αλλά πολύ περισσότερο στην απουσία ιδιόκτητου χώρου για τη λειτουργία των τμημάτων της «Μάνας Α.Ε.Κ.» (όχι ότι και το «επαγγελματικό» μπάσκετ είναι σε καλύτερη κατάσταση γηπεδικά). Ωστόσο, οι περισσότεροι από εσάς θεωρώντας την με κάθε τρόπο κατασκευή ενός νέου και σύγχρονου γηπέδου ως πλεονέκτημα έχετε «βγάλει το σκασμό» αποδεχόμενοι την ληστεία σε βάρος της «Μάνας Α.Ε.Κ.» που δεν έχει «μαντήλι να κλάψει».

Σήμερα παραμονή της εκδήλωσης όπου πριν από 6 χρόνια παρουσιαζόταν η μακέτα του γηπέδου για να τιμήσουμε την επέτειο δημοσιεύουμε το παρακάτω διπλό κείμενο στο οποίο συγκεφαλαιώνεται όλη η μεθόδευση σε βάρος της Ερασιτεχνικής. Μια μεθόδευση η οποία αν και απέτυχε να (υφ)αρπάξει την εκμετάλλευση του γηπέδου (ακυρώνοντας το Ελεγκτικό Συνέδριο το παραχωρητήριο στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.») έχει ωστόσο δημιουργήσει κάποια ζητήματα με τα οποία ακυρώνεται στην πράξη η ιδιοκτησία του γηπέδου από την Ερασιτεχνική.

Αυτά τα ζητήματα αναδεικνύονται από το διπλό κείμενο που αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα στην οποία και πρωτοανέβηκε. Για το διπλό κείμενο του Βασίλη Αργυρόπουλου (ίσως του πιο φανατικού ΑΕΚτζή) πατήστε εδώ.

 

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από εκείνη τη μέρα και όπως και εικονίζει δυο ΑΕΚτζήδες που γιορτάζουν την ίδια μέρα. Ο ένας απ' αυτούς προς τιμή του αρνήθηκε να πάρει μέρος στην πουστιά και γι' αυτό «εκπαραθυρώθηκε».

 

05 Νοέμβρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 3053 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ)