Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ (ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ
(ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;)

Δυστυχώς, ούτε και φέτος ο (εμφανής πλέον) Ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. θα τη βγάλει φθηνά. Παρά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, η ανάγκη ενίσχυσης σ’ όλες τις γραμμές θα τον αναγκάσει να πάρει πολλούς ακόμα παίκτες και ν’ αποδεσμεύσει (δίνοντας και λεφτά) κάποιους απ’ αυτούς που έχει η ομάδα. Μιας, όμως, και ο λόγος για τον Ευρωπαϊκό μας αποκλεισμό έχει ενδιαφέρον να σας διηγηθώ αυτό που έμαθα από «συνεργάτη» μας ο οποίος μόλις γύρισε από διακοπές. Ότι ο Μελισσανίδης δεν ήταν στο γήπεδο στη ρεβάνς όπου και αποκλείστηκε η Α.Ε.Κ. στα πέναλτι το γνωρίζουν όλοι. Που, όμως, βρισκόταν τότε (και βρίσκεται ακόμα);

Πριν σας δώσω, όμως, την απάντηση πρέπει να προηγηθεί ένα μικρό σχόλιο. Σε κάθε καταστροφή η «λαϊκή οργή» (τόσο των πληγέντων όσο και των υπολοίπων που απλά θέλουν να ξεκαβλώσουν) πρέπει πάντα να κατευθύνεται εναντίον της κορυφής της ηγεσίας▪ τόσο για όσα κακώς έκανε όσο και για όσα δεν έκανε (ειδικά αν έκανε περικοπές ή δεν έδινε παραπάνω λεφτά).

Ειδικά για τις καταστροφές που συμβαίνουν το Καλοκαίρι (το οποίο είναι περίοδος διακοπών) η «λαϊκή οργή» είναι και λόγω της ζέστης αυξημένη. Δεν έχει υπάρξει τα νεότερα χρόνια Πρωθυπουργός που να έχει ξεφύγει των σχολίων και της κριτικής για το που ήταν όταν η Χώρα καιγόταν. Κάποτε ήταν ο Ανδρέας που τ’ άκουγε ευρισκόμενος στην Ελούντα, μετά το κακής ποιότητας αντίγραφο του ο Αλέξης και εσχάτως ο Κυριάκος (αυτούς θυμάμαι αυτή τη στιγμή).

Από μια άποψη η κριτική για το που ήταν την ώρα της καταστροφής είναι άδικη. Γιατί, αλλοίμονο στη χώρα που για να λειτουργήσει ο «Κρατικός Μηχανισμός» πρέπει να είναι παρών ο Πρωθυπουργός. Η λειτουργία του «Κρατικού Μηχανισμού» πρέπει να είναι αυτόματη, βασισμένη σε από πριν εκπονημένα σχέδια και σ’ επίπεδο συντονισμού να φτάνει το πολύ μέχρι τους Υπουργούς. Ωστόσο, η «πολιτική ευθύνη» ανήκει σ’ αυτόν που ορίζει τη σύνθεση της Κυβέρνησης.

Υπάρχουν, ωστόσο, περιπτώσεις που ενώ καταλήγουν σε καταστροφή δεν είχαν ξεκινήσει ως τέτοιες και δεν ήταν έκτακτες. Τέτοια ήταν το δεύτερο εντός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με την Βελέζ. Ένα παιχνίδι οριακό τόσο για τα οικονομικά της όσο και για την θέση της στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Είναι από τις περιστάσεις που ο «μέσος οπαδός» θα περίμενε να βρίσκεται στο γήπεδο ο Ιδιοκτήτης της ομάδας. Ακόμη περισσότερο να την εμψυχώσει πριν τον αγώνα.

Τίποτα απ’ αυτά όμως δεν συνέβη. Και δεν συνέβη επειδή ο Ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. ήταν (και είναι ακόμη) διακοπές με το κοτεράκι του, στην ίδια περιοχή που ήταν και πέρυσι. Έτσι, το μόνο ουσιαστικό ερώτημα είναι αν η ανάγκη του για διακοπές ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα ή αν ήξερε από πριν (διαισθανόταν) τι θα συνέβαινε και ήθελε να γλυτώσει τη ζέστη και το κράξιμο.

Την απάντηση την αφήνω στον καθένα σας.

09 Αυγούστου 2021
«πουθενάς 1».

Διαβάστηκε 1504 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ (ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;)