Font Size

SCREEN

Cpanel

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΤΩΝΕΙ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» (ΜΕΤΑ ΤΑ 10 BANS ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΤΩΝΕΙ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»
(ΜΕΤΑ ΤΑ 10
BANS ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ)

Για άλλη μια εβδομάδα η «Βασίλισσα» βρίσκεται στην επικαιρότητα εξαιτίας των οφειλών της. Δυστυχώς σε κανέναν πλέον δεν προξενεί οποιαδήποτε εντύπωση. Αυτό και αν είναι επιτυχία της νέας Διοίκησης-Ιδιοκτησίας η οποία πήρε την ομάδα «καθαρή χρεών» και την έφτασε σ’ αυτό το σημείο. Διαβάσαμε, λοιπόν, για την νέα απειλή σε βάρος της Κ.Α.Ε. από έναν πρώην παίκτη της (τον Γιανίκ Μορέιρα) ο οποίος προσέφυγε στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. επειδή δεν πληρώθηκε η δόση του διακανονισμού του και ζητά την αφαίρεση 1β. (βλέπε εδώ).

Από τη λυπηρή (αλλά όχι σοκαριστική) αυτή είδηση προκύπτει ότι το νέο πρόβλημα για τη Κ.Α.Ε. προκύπτει από έναν παίκτη που δεν έχει προσφύγει στην FIBA (βλέπε εδώ). Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της FIBA βλέπουμε την «Βασίλισσα» στην δεύτερη θέση από άποψη «απαγορεύσεων διεθνών μεταγραφών» με 10. Πρώτη με 13 είναι η Τουρκική Τράμζοσπορτ (από την Τραπεζούντα) με 13 από το 2017. Τουλάχιστον οι Τούρκοι έχουν τη δικαιολογία της κατρακύλας του νομίσματος τους έναντι του Δολλαρίου και του Ευρώ και άρα της δυσκολίας να πληρώσουν σε «σκληρό» νόμισμα.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα φαίνεται ότι δεν θ’ αλλάξει το προσεχές διάστημα κάτι προς το καλύτερο. Κάθε βδομάδα η «Βασίλισσα» θα είναι στην επικαιρότητα εξαιτίας των προσφυγών στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για αφαίρεση βαθμών. Οι ευθύνες για την κατάσταση αυτή Διοίκησης (Αλεξίου) και Ιδιοκτησίας (Αγγελόπουλου) είναι και μεγάλες και αποκλειστικές. Ωστόσο, και οι δύο απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τα οποία αν ήταν άλλοι στη θέση τους θα είχαν πέσει πάνω τους να τούς «φάνε».

Για να μη λένε πάντως ότι μόνο τους τα «χώνουμε» θα μπορούσαν για να βρουν λεφτά αντί να πηγαίνουν να βρίσκουν Σουηδικές στοιχηματικές εταιρείες για ν’ αυξήσουν τα Έσοδα να μας πλακώσουν στις αγωγές (όπως είπαν ότι θα κάνουν με παλαιότερο Πρόεδρο-χρηματοδότη της Κ.Α.Ε.) και από τις αποζημιώσεις να πληρώσουν τους παίκτες και τον Σάκοτα. Μόνο που αυτός ο τρόπος είναι χρονοβόρος και μέχρι τότε θα την έχουν διαλύσει την ομάδα. Εκτός και αν τους δώσει λεφτά ο Μελισσανίδης (όπως ο Ιβάν στον Π.Α.Ο.Κ.) ή αν κάνουν Α.Μ.Κ. όπως οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης.

25 Νοεμβρίου 2021
«πουθενάς 1».

Διαβάστηκε 710 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΤΩΝΕΙ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» (ΜΕΤΑ ΤΑ 10 BANS ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ)