Font Size

SCREEN

Cpanel

ΦΤΥΣΤΕ ΤΗ ΜΗ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΦΤΥΣΤΕ ΤΗ ΜΗ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ
(ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ)

Προσωπικά θεωρώ το επάγγελμα του οπαδικού (αθλητικού) δημοσιογράφου το πλέον άχαρο καθώς πρέπει τις περισσότερες φορές να βρίσκει τρόπο να κάνει το μαύρο άσπρο και το αντίστροφο. Είναι ένα επάγγελμα που όπως και η οπαδική ψύχωση πρέπει ν’ ακολουθεί τις αλλαγές της τύχης και ειδικά όταν αυτή γυρίζει τις πλάτες της στην ομάδα του να δείχνει δύναμη και επιμονή. Θεωρητικά όταν τα πράγματα πάνε καλά η δουλειά του επαγγελματία προπαγανδιστή είναι ευκολότερη. Ή μήπως όχι;

Τι γίνεται, όμως, όταν η ομάδα παίζει καλύτερα από προηγουμένως και φυσικά τ’ αποτελέσματα της είναι πολύ καλύτερα; Είναι δυνατόν ο δίχρωμος προπαγανδιστής να μην το κάνει θέμα; Τώρα, αν υπάρχει άλλη πιο αποτελεσματική (ή τυχερή) ομάδα και η δικιά του παρ’ όλη την προσπάθεια είναι δεύτερη, τι να κάνουμε; Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την ίδια τη ζωή.

Τότε, λοιπόν, ο προπαγανδιστής μας έχει δύο επιλογές:

  • Είτε να συνεχίσει στο ίδιο με πριν μοτίβο (εκθειάζοντας την ομάδα του).
  • Είτε να κάνει ένα βήμα πίσω (ελπίζοντας στη συνέχεια να κάνει 2 μπροστά).

Δεν ξέρω για τους περισσότερους πάντως ο Σταύρος Καζαντζόγλου διάλεξε την δεύτερη επιλογή. Διάλεξε να διατρανώσει ότι Η Α.Ε.Κ. ΔΕΝ είναι η καλύτερη ομάδα. Προσωπικά, θεωρώ την επιλογή του την καλύτερη, ασφαλέστερη αλλά ακόμα περισσότερο από τα προηγούμενα την πιο ΛΟΓΙΚΗ.

Γιατί είναι παράλογο να γράφεις συνεχώς εκθειαστικά κείμενα είτε για το ποδόσφαιρο είτε για την αποτελεσματικότητα της ομάδας σου. Και είναι παράλογο γιατί οποιοδήποτε Πρωτάθλημα οποιουδήποτε αθλήματος (πόσο μάλλον του ποδοσφαίρου όπου δεν νικά πάντα ο καλύτερος) είναι ένας μαραθώνιος. Έτσι, ο δίχρωμος «χατζηαβάτης» που εκθειάζει (όσο νικά τουλάχιστον) την ομάδα του μοιάζει σαν τον δημοσιογράφο που μεταδίδει Μαραθώνιο και σε κάθε χιλιόμετρο που συμπληρώνεται χαίρεται επειδή αυτός που υποστηρίζει οδηγεί την κούρσα. Όμως, ο Μαραθώνιος είναι κάτι παραπάνω από 42 χλμ. και δυστυχώς για κάποιους καμία σημασία δεν έχει ποιος οδηγούσε την κούρσα για τα περισσότερα χιλιόμετρα▪ παρά μόνο ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.

Απομένει να δούμε αν η επιλογή του Σταύρου δικαιωθεί από την θέση που θα καταλάβει η Α.Ε.Κ. στο φετινό Πρωτάθλημα.

17 Νοέμβρη 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 307 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΦΤΥΣΤΕ ΤΗ ΜΗ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ)