Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΜΠΟΡΕΙ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ; (ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΜΠΟΡΕΙ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ;
(ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ;)

Χθες η «Βασίλισσα» έπαιξε τον 7ο αγώνα της στο Πρωτάθλημα και 3ο εκτός έδρας. Αντιμετώπισε τον Κολοσσό στη Ρόδο και κατάφερε να χάσει με 6 πόντους διαφορά. Δεν είναι ότι ο Κολοσσός έχει κακή ομάδα. Κάθε άλλο. Είναι ότι δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση να συναγωνιστεί την «Βασίλισσα». Η οποία «Βασίλισσα» είναι αναγκασμένη για τα επόμενα χρόνια (να δούμε πόσα θα είναι) να κάνει προσεγμένες κινήσεις και να μην υπερβάλλει οικονομικά. Στο κάτω-κάτω πρέπει να πληρώνει και τους διακανονισμούς για τα Χρέη του παρελθόντος.

Προφανώς, μια ήττα μπορεί να συμβεί από μια σειρά αιτίες. Επιπλέον, στον αθλητισμό δεν είναι ντροπή να χάνεις▪ ντροπή είναι να μη σηκωθείς να συνεχίσεις και να παρατήσεις. Από την άλλη ο αθλητισμός είναι σαν τα χαρτιά. Ο ένας φτιάχνεται (και μπορεί να κερδίσει την παρτίδα) με τα χαρτιά που ξεσκαρτάρει ο άλλος. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτης μιας ομάδας πήγε σ’ άλλη ανταγωνιστική και «αναστήθηκε» με αποτέλεσμα ν’ αναρωτιόμαστε αν η ομάδα που τον άφησε έκανε λάθος.

Αυτή, ακριβώς, είναι η περίπτωση του χθεσινού αγώνα στην Καλλιθέα της Ρόδου. Απλά, κοιτάξτε τον παρακάτω πίνακα με τους παίκτες του Κολοσσού που έχουν περάσει από την «Βασίλισσα».

ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΝΤΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ 01 2015-2016 & 2020-2021
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ 06 2016-2019
ΜΟΡΕΪΡΑ 06 2020-2021
ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 06 2019-2021
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 17 2018-2020
ΝΤΙΞΟΝ 00 2016-2017
ΣΥΝΟΛΟ 36

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα πρέπει ν’ αναρωτηθούμε πότε θα έρθει η ώρα η Ιδιοκτησία και η Διοίκηση να κάνουν ξανά την «Βασίλισσα» μεγάλη; Γιατί μέχρι τώρα οι δύο πυλώνες (τα δύο κεφάλια) της «ΝΕΑΣ Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» έχουν αποτύχει δύο φορές. Απέτυχαν τόσο την 2ετια που ο Γαύρος είχε αποχωρήσει να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από ένα Κύπελλο όπως και τα τελευταία 2 χρόνια που ο «μνημονιακός Π.Α.Ο.» δεν πατάει καλά στα πόδια του.

Προφανώς αυτή η αποτυχία έχει τις ρίζες της στην πολύ κακή οικονομική διαχείριση μέχρι τότε. Έτσι η «Βασίλισσα» δεν ήταν σε θέση να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των «κόκκινων» αρχικά και των «πράσινων» τώρα. Κλείνουμε το σημερινό κείμενο με την ευχή να μην αργήσει η στιγμή που η «Βασίλισσα» θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην εγχώρια σκηνή.

29 Νοέμβρη 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 297 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΜΠΟΡΕΙ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ; (ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ;)