Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ
(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ)

Ανέκαθεν οι αριθμοί ασκούσαν μια ακατανίκητη γοητεία. Τη μεγαλύτερη ασκούν οι «στρογγυλοί» αριθμοί όπως το 10, το 100 και το 1.000. Ειδικά το 1.000 έχει συνδεθεί με τις κάθε είδους αυτοκρατορίες. Δυστυχώς για τις περισσότερες μόνον η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (η γνωστή μας «Βυζαντινή») ξεπέρασε το ορόσημο αυτό. Όλες οι άλλες διαλύθηκαν πολύ πριν φτάσουν τα 1.000 χρόνια. Ωστόσο, ως ευχή το «να τα χιλιάσεις» έρχεται αμέσως μετά από το «να τα εκατοστίσεις» και συναγωνίζεται την ευχή «να ζήσεις όσο τα ψηλά βουνά».

Παιδί της «Βυζαντινής Αυτοκρατορίας» είναι η Α.Ε.Κ. μας. Δεν είναι μόνο η καταγωγή της από την Βασιλεύουσα, αλλά και το γεγονός ότι στα 100χρονα της που συμπληρώνονται σήμερα έχει περάσει από πλήθος δυσκολίες και δοκιμασίες που της άφησαν τα σημάδια τους. Προφανώς, όταν αγαπάς κάποιον εύχεσαι αυτός να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται (να τα χιλιάσει). Από την άλλη η ίδια η ζωή μας διδάσκει πως καλό μεν το ζην, αλλά το ευ ζην είναι πολύ σημαντικότερο. Δυστυχώς, αυτό δεν μπορούμε να το πούμε συνολικά για την Α.Ε.Κ. μας.

Εκτός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος τα υπόλοιπα είτε στέκονται στο επίπεδο της Ιστορίας και του Ονόματος της είτε όπως το Μπάσκετ εξαϋλώνονται αν δεν έχουν ήδη διαλυθεί όπως το Αντρικό Βόλεϊ και ο Στίβος (βλέπε εδώ). Για τη σημερινή Διοίκηση της «Μάνας Α.Ε.Κ.» τα τμήματα της είναι περισσότερο ένα μέσο για να λαμβάνει μεγαλύτερη επιχορήγηση από το «Στοίχημα» (βλέπε εδώ) παρά ένας τρόπος για να αλληλεπιδράσει με την κοινωνία.

Σήμερα, είναι (ή θα έπρεπε να είναι) μέρα χαράς και γιορτής. Θα έπρεπε, όμως, να είναι πολύ περισσότερο μέρα περισυλλογής. Μια μέρα στην οποία αναλογιζόμαστε το παρελθόν μας προκειμένου ν’ αντλήσουμε τ’ αναγκαία διδάγματα/συμπεράσματα για να οραματιστούμε που πάμε αλλά κυρίως που θα θέλαμε (και θα έπρεπε) να πάμε. Δυστυχώς, οι σημερινοί Ιδιοκτήτες των Π.Α.Ε. και Κ.Α.Ε. και ο δοτός Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής δεν είναι σε θέση να το πράξουν. Εμείς, όμως, μπορούμε.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τις επόμενες μέρες ακολουθεί μια σειρά κειμένων που αφορούν το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚαρας μας.

Μακάρι, η ομάδα της καρδιάς μας να τα χιλιάσει και με την δράση της και τις επιτυχίες της (κυρίως όμως με το ΗΘΟΣ της) να μας κάνει πάντα περήφανους.

13 Απρίλη 2024
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 93 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ)