Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
(ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ)

Το γεγονός είναι ότι σχετικά με το τι συμβαίνει στην υπό ίδρυση Κ.Α.Ε. τίποτα –εκτός από τα τυπικά σχετικά με την ίδρυση– δεν έχει απαντηθεί. Έχουν ακουστεί πολλά τα οποία και εμείς σχολιάζουμε (βλέπε εδώ) τα οποία μόνο να μας καθησυχάσουν δεν καταφέρνουν. Για όσα ζήτησε ο πρώην Γενικός Αρχηγός κύριος Παπαϊωάννου από τον Γ. Χήνα να επιβεβαιώσει σχετικά με τον ρόλο του Δελημπαλταδάκη στην νέα Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. γράψαμε στο υστερόγραφο μας (βλέπε εδώ). Το γεγονός ότι ο Παπαϊωάννου αναφέρθηκε σε μια ιδιωτική συζήτηση του με τον Γ. Χήνα δεν είναι κατακριτέο αφού το θέμα της ιδιωτικής τους συζήτησης αφορά τις τύχες της νέας εταιρείας και άρα όλη την Α.Ε.Κ.

Για το συμβάν αυτό έγινε αναφορά στο www.aek-live.gr. Μετά την παρέλευση λίγων ημερών ο Γ. Χήνας απάντησε στην ιστοσελίδα (βλέπε εδώ). Εμείς δεν θα σταθούμε στο περιεχόμενο της απάντησης του αλλά θα σχολιάσουμε την τελευταία της παράγραφο:

«3) τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι αυτήν τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι να συσταθεί η νέα ΚΑΕ, να βρεθούν τα κεφάλαια ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α1 και να αδειοδοτηθεί η ομάδα από την ΕΕΑ. Προσωπικές κόντρες και άλλα τέτοια δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση.»  

Το κακό με αυτή την «απάντηση» δεν είναι ότι δεν απαντά σε τίποτα ούτε ανασκευάζει τίποτα. Το κακό είναι πώς στην ουσία είναι πλήρης επιβεβαίωση των όσων ειπώθηκαν τα οποία από μόνα τους είανι άκρως ανησυχητικά.

Το ακόμα χειρότερο όμως είναι πώς κάποιοι έχουν ξεχάσει «τι σημαίνει να είσαι ΑΕΚΤζής» και απ’ ότι φαίνεται δεν είναι σε θέση (τουλάχιστον επί του παρόντος) να το ξαναθυμηθούν. Το να «είσαι ΑΕΚτζής» είναι να είσαι περήφανος σαν αετός και να μη καταδέχεσαι να συγχρωτίζεσαι με όσους σ’ έχουν βλάψει ή σε είχαν/έχουν για «κλωτσοσκούφι». Αυτήν την περηφάνεια φαίνεται ότι αυτοί που χειρίζονται τις τύχες της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και όσοι είναι σε θέση να γνωρίζουν την έχουν χάσει ίσως και οριστικά.

Λαμβάνοντας υπόψη μόνο αυτή την τελευταία παράγραφο, βλέπουμε σ’ όλο της το μεγαλείο την λογική που μας οδήγησε εδώ που είναι σήμερα η «ενιαία Α.Ε.Κ.». Η παράγραφος αυτή γράφτηκε (όπως αποδεικνύει το περιεχόμενο της) από κάποιον που βάζει πρώτα το προσωπικό συμφέρον και όχι το γενικό, αφού εκφράζει την αγωνία κάποιου που θέλει για την δουλειά του (κάτι που κανονικά είναι θεμιτό) ακόμα και αν αυτό γίνεται σε βάρος της ηθικής, της ακεραιότητας αλλά και της ιστορίας του Σωματείου.

Αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως φοβόμαστε, τότε Αλεξίου, Χήνας και όσοι γνωρίζουν και δεν μιλούν θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για ότι συμβεί. Έτσι απλά και σταράτα. Ο «λογαριασμός» θα έχει πάνω τα στοιχεία σας.

Υ.Γ.1. Προς Γ. Χήνα: Ελπίζουμε στη νέα Κ.Α.Ε. ο κύριος Αλεξίου να έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι όπως μπορούσατε τον έχετε υπερασπιστεί και να μη σας χρεώσει πολύ το ότι «δεν προσέχετε που μιλάτε». Όσο για το τι «έχει σημασία» και το τι προηγείται ποιού αν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στον πατέρα σας για καθοδήγηση, ο οποίος καθότι καθηγητής είναι από τους πλέον αρμόδιους να σας κατατοπίσει.

Υ.Γ.2. Τελικά δεν άντεξε άλλο και παραιτήθηκε (βλέπε εδώ) καταγγέλλοντας ότι «Οι εχθροί της Α.Ε.Κ. είναι από μέσα». Δε μας λέει και τίποτα καινούριο. Προσέχει ωστόσο να «βγάλει από το κάδρο» τον Αλεξίου (ίσως να του το χρωστά σε προσωπικό επίπεδο) αλλά είναι αστείο να τα χρεώνει όλα στους Παπαϊωάννου και Κοτσάτο. Ελπίζουμε όταν και το κυριότερο «αν» μιλήσουν όπως πρέπει οι προαναφερόμενοι να μην τον πάρουν τα σκάγια και αυτόν…

 

12 Αυγούστου 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 11867 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ)