Για την Κ.Α.Ε. όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση, κάτι που δημιουργεί απορίες δεδομένης της ύπαρξης στο Γραφείου Τύπου της ενός καλά δικτυωμένου δημοσιογράφου. Η Κ.Α.Ε. έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την Π.Α.Ε. για πολλούς λόγους.
Ο πρώτος είναι γιατί στην Προεδρία της (αλήθεια ποιος είναι Διευθύνων Σύμβουλος;) βρίσκεται ο Αλεξίου οποίος ως διοικητικός δεν είχε μεγάλη επιτυχία στην Ερασιτεχνική, ενώ για την διοίκηση του στο Σωματείο έχουν ακουστεί πολλά (τα οποία και θα πρέπει να ξεκαθαριστούν μετά από ενδελεχή έλεγχο).
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Κ.Α.Ε. συνεχίζει να λειτουργεί με το ιδρυτικό Μετοχικό Κεφάλαιο της το οποίο είναι στα 245 χιλιάδες Ευρώ. Ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να υπογράφει συμβόλαια για πάνω από μια χρήσεις τα οποία και θα πρέπει να πληρωθούν στην ώρα τους. Επειδή κάποιοι μπορεί να πουν (καλοπροαίρετα) ότι δεν πρέπει ν’ ανησυχούμε γιατί θα τα καλύψει έτσι κι αλλιώς ο Αγγελόπουλος (ο οποίος είναι ένας από εμάς), εμείς θ’ απαντήσουμε ότι όταν πρόκειται για επιχειρήσεις και μάλιστα Α.Ε. όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να γιατί.
Σύμφωνα με την νομοθεσία των Α.Ε. ο μέτοχος είναι δεν είναι υπεύθυνος για την κάλυψη των χρεών της εταιρείας, παρά μόνον για το ποσό των κερδών που έχει αποκομίσει από αυτή (μερίσματα) τα τελευταία 3 χρόνια πρίν την λύση και εκκαθάριση της. συνεπώς το γεγονός ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι μεγαλομέτοχος (ιδιοκτήτης) της Κ.Α.Ε. δεν σημαίνει ότι είναι κατά την νομοθεσία και υπεύθυνος για την εξόφληση τους.
Επειδή υποστήκαμε σε μικρό διάστημα τα τελευταία χρόνια δυο υποβιβασμούς για χρέη προκειμένου ν’ αρχίσουμε την προσπάθεια από την αρχή, θα ήταν κρίμα να την ξαναπατήσουμε. Επίσης οι καιροί είναι πονηροί και κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να είναι σίγουρος «τι του ξημερώνει αύριο». Γι’ αυτό επιμένουμε πως αν τα λεφτά δεν είναι κατατεθειμένα στο Ταμείο της επιχείρησης είναι σαν να μην υπάρχουν.
Ελπίζουμε όλα να είναι καλά και στην Κ.Α.Ε. Ωστόσο αυτό μένει ν’ αποδειχθεί και με την δημοσίευση των Οικονομικών της Καταστάσεων.
10 Αυγούστου 2015
παρατηρητήριο.






















































































