Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ-ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΠ. (ΠΩΣ ΑΞΑΦΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ-ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΠ.
(ΠΩΣ ΑΞΑΦΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ)

Τα σημάδια της ρήξης είχαν αρχίσει να φαίνονται αρκετό καιρό τώρα. Είχε αρχίσει σιγά-σιγά η «αποκαθήλωση» (βλέπε εδώ το 3ο σχόλιο). Τώρα πλέον δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα. Σαν να μην χρημάτισε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου για σχεδόν ένα χρόνο. Σαν να μην ήταν «προσωπική επιλογή» του «Τίγρη» για την θέση αυτή. Σαν να ήταν τρίχα που είχε πέσει στο ζυμάρι ο Κοτσάτος «καταζητείται» ή «αναζητείται» αν θέλετε κάτι σε πιό ήπιο από τον Αλεξίου και τους συν αυτώ.

Η ανάρτηση του ΑΕΚ365 (βλέπε εδώ) φέρνει πιό πολύ σε επικήρυξη παρά σε αναζήτηση με την οποία συγγενείς και αγαπημένοι ψάχνουν άλλο αγαπημένο τους πρόσωπο αγωνιώντας εν τω μεταξύ για την τύχη του. Αξίζει ωστόσο να σταθούμε στο κείμενο της ανάρτησης αυτής για να δούμε τι συμπεράσματα βγαίνουν από αυτό.

Κατ’ αρχάς μαθαίνουμε ότι η προθεσμία (είχαμε διαβάσει σχετικά άλλωστε) που ζήτησε ο Κοτσάτος για να κανονίσει τα χρέη της φετινής σεζόν της ομάδας μπάσκετ εξέπνευσε. Ακολούθως μαθαίνουμε ότι ο Κοτσάτος δεν έχει δώσει σημεία ζωής (πρός συντάκτη ΑΕΚ365: Δεν είναι κακό να διαβάζεις δεύτερη φορά ότι έγραψες. Ίσως έτσι να καταλάβαινες ότι έχεις βάλει σε λάθος θέση το «κυριολεκτικά») και φυσικά κάποιο ανησυχούν. Τώρα όμως μπαίνουμε στην ουσία γιατί αμέσως μετά το κείμενο μας πληροφορεί πως εξαιτίας της απουσίας του η σύσταση της νέας Κ.Α.Ε. καθυστερεί. Για τον λόγο αυτό τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη της Κ.Α.Ε. (Αλεξίου, Αγγελόπουλος, Μπέρκοβιτς, Κατσαδήμας, Βάσσιος) δεν θα περιμένουν για πολύ και θα στραφούν στην εύρεση άλλου χρηματοδότη και μεγαλομετόχου της Κ.Α.Ε.

Όσα ακολουθούν παρακάτω θα μπορούσαν ν’ αποδωθούν σε ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται για το γενικότερο καλό της Ερασιτεχνικής και οι οποίοι προτείνουν για τον λόγο αυτό λύσεις. Ωστόσο επειδή σύμφωνα με τα 14/15 του Δ.Σ. του Σωματείου (στα οποία 14/15 περιλαμβάνεται και ο Κοτσάτος) όποιος υποστηρίζει κάτι διαφορετικό από όσα το Δ.Σ. δέχεται είναι «εχθρός της Α.Ε.Κ.», ενδέχεται τα παρακάτω να είναι όσα οι «εχθροί της Α.Ε.Κ.» θέλουν να επιβάλλουν.

Η «παρασυναγωγή» που αυτοαποκαλείται Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., η οποία συγκαλεί δεκάλεπτη Γ.Σ. για να λάβει τις σημαντικότερες αποφάσεις που μπορεί να λάβει Ερασιτεχνικό Σωματείο, καθιστώντας την όλη διαδικασία φαρσοκωμωδία, επιθυμεί να έχει υπό τον πλήρη έλεγχο της ότι μπορεί να ελέγχει. Αποδεχόμενη ότι το ποδόφαιρο (Π.Α.Ε.) είναι το παιχίδι του «Τίγρη» και Σία της απέμενε να ελέγξει το μπάσκετ (Κ.Α.Ε.). έτσι διακωμωδώντας την διαδικασία θέλει να επιφυλάξει στα μέλη της προσωρινής επιτροπής το «δικαίωμα» ν’ καλύψουν το ιδρυτικό μετοχικό κεφάλαιο της Κ.Α.Ε., το οποίο οι ίδιοι εκ των υστέρων θα διαχειριστούν όπως νομίζουν. Το χειρότερο όμως είναι πώς δεν έχουν τα λεφτά που απαιτούνται (περίπου 235 χιλ. Ευρώ) ή δεν θέλουν να βάλουν «δικά τους λεφτά». Έτσι προσπαθούν να βρούν κάποιους «χρηματοδότες» οι οποίοι είτε να τους δώσουν τα λεφτά για το ιδρυτικό μετοχικό κεφάλαιο είτε να μπορούν να το καλύψουν (παίρνοντας μετοχές στα χέρια τους), αρκεί να συναινούν στο να συνεχίσουν αυτοί την διαχείριση (να κάνουν κουμάντο) στην Κ.Α.Ε. (υποτίθεται για λογαριασμό τους). Για να καταλάβατε μέχρι ποιού σημείου έχουν αποθρασυνθεί (πόσο πατερναλιστικά βλέπουν το ζήτημα) όταν ο Ν. Γεωργαντζόγλου τους ρώτησε πόσα λεφτά αντιστοιχούν στο 51% του μετοχικού Κεφαλαίου της Κ.Α.Ε. οι κοτσάτος-Αλεξίου του απάντησαν ότι δεν «ανεβάσαμε το μπάσκετ στην Α1 για να σου το δώσουμε» και ότι έχουν «επενδύσει λεφτά» για το σκοπό αυτό.

Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει τι εστί «επένδυση στο μπάσκετ» να μας πει και εμάς, γιατί αν δεν λαθεύουμε, όταν λέμε «επένδυση» εννοούμε την διαδικασία στο τέλος (ή κατά τη διάρκεια) της οποίας αρχίζουμε να παίρνουμε πίσω μέρος ή το σύνολο των κεφαλαίων που επενδύσαμε προσαυξημένα μάλιστα. Προφανώς και δεν υπάρχουν «επενδύσεις στο μπάσκετ», γιατί αν υπήρχαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα χρηματοδοτούσαν την «Χαλυβουργική» από τα κέρδη τους από τον μπασκετικό Ολυμπιακό και οι Γιαννακόπουλοι δεν θα χρειαζόταν να πουλάνε πιά φάρμακα. Όσο όμως οι μέρες περνάνε τόσο τα «γάλατα σφίγγουν» για να γίνουν στο τέλος γιαούρτι.

Η πρόταση των «εχθρών της Α.Ε.Κ.» για την Κ.Α.Ε. είναι η εξής:

  • Αφήστε τις ψωροπερηφάνειες και τους αποκλεισμούς.
  • Μέχρι τις 24 Ιούνη (μέσα σε 10 μέρες από τη λήψη της απόφασης για ίδρυση των Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε., αύριο δηλαδή) μπορείτε να καλέσετε τα μέλη του Σωματείου να καλύψουν το ιδρυτικό κεφάλαιο (τόσο της Π.Α.Ε. όσο και της Κ.Α.Ε.).
  • Τα μέλη έχουν περιθώριο 15 ημερολογιακές μέρες μέσα στις οποίες πρέπει να καλυφθεί το ελάχιστο από τον νόμο ιδρυτικό μετοχικό κεφάλαιο, αλλιώς το ιδρυτικό Σωματείο προχωρά σε Δημόσια Προσφορά γαι την οποία απαιτείται η άδεια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Γκε γκε;

Σημείωση: Όποιος εξαφανίζεται ξαφνικά και απροειδοποίητα μπορεί:

  •  Ν’ αντιμετωπίζει σοβαρό και έκτακτο πρόβλημα υγείας.
  • Να κρύβεται από την Αστυνομία γιατί ενδεχομένως εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του για χρέη πρός το Δημόσιο.
  • Να κρύβεται από την Αστυνομία (για άλλους πλήν του παραπάνω λόγους), από την γυναίκα του (αν έχει) και απ’ όσους χρωστά ή δεν θέλει να δει μπροστά του (για να μην τους αντιμετωπίσει).

Αυτά είναι τα ενδεχόμενα στα οποία οι καχύποπτοι μπορούν να προσθέσουν ακόμη ένα, αυτό της απαγωγής. Τώρα αν οι απαγωγείς είναι από αυτόν ή από άλλον πλανήτη που θέτε να ξέρουμε;

Υ.Γ. Αυτό το «τελειώνει ο χρόνος του» που μπήκε στον τίτλο του θέματος είναι απειλή, προειδοποίηση ή η αγωνία των συνεργατών του που πίστεψαν όσα εκείνος τους/μας υποσχόταν;

 

 

23 Ιούνη 2014.
παρατηρητήριο.

 

Διαβάστηκε 125774 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ-ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΠ. (ΠΩΣ ΑΞΑΦΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ)