Font Size

SCREEN

Cpanel

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΘΙΑ; (ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΘΙΑ;
(ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ)

Η ομάδα που έχασε δύο φορές από τον Προμηθέα Πατρών που προβάλει σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 3η θέση θα διεκδικήσει την Παρασκευή τη συμμετοχή της στον τελικό ελπίζοντας να κατακτήσει ξανά ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η ομάδα που όπως γράφτηκε σε ρεπορτάζ ιστοσελίδας «δε βλεπόταν» θα πρέπει ν’ ανασυνταχθεί προκειμένου με τη συμμετοχή της σ’ έναν Ευρωπαϊκό τελικό να «σώσει» τη χρονιά. Η ομάδα που μετά την επάνοδο της στην Α1 είχε συνηθίσει να βγαίνει 3η, φέτος θα παλέψει για τον ίδιο στόχο με μειονέκτημα έδρας και από σαφώς χειρότερη αφετηρία. Η ομάδα που έχει ξοδέψει περισσότερα από τον Προμηθέα Πάτρας ελπίζει να «πάρει το αίμα της πίσω» στα πλέι-οφ (αν και εφ’ όσον συναντηθούν), αλλιώς από του χρόνου.

Η ομάδα που ελπίζει την Κυριακή να διεκδικεί το τρόπαιο του CHAMPIONS LEAGUE έχει χάσει δυό φορές από τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος στο παρκέ φαίνεται να ξεπερνά τα προβλήματα του και να θυμίζει κάποιες φορές την ομάδα του παρελθόντος του. Αυτή η ομάδα που την ίδια σεζόν είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο εμφανίζοντας τέτοιες μεταπτώσεις υπονομεύει έτσι το αφήγημα του ιδιοκτήτη-οπαδού που ξοδεύει πολλά λεφτά για να ξανακάνει την ομάδα μεγάλη. Που για να τιμήσει το παρελθόν της γύρισε δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ και που για να την «αποκαταστήσει» θέλει να της φτιάξει γήπεδο (ανακατασκευάζοντας ένα ήδη υπάρχον).

Τα αποτελέσματα αλλά και οι συνεχείς μεταπτώσεις αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα όπως έχει δομηθεί έχει από καιρό φτάσει στο «ταβάνι» των δυνατοτήτων της. Από την άλλη αυτό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν. Άλλωστε, πρέπει να βρεθεί και νέος προπονητής (καθώς η «λύση Σάκοτα» είναι «προσωρινή»). Η ελπίδα όσων θα παρακολουθήσουν τον σημερινό ημιτελικό είναι ότι για ένα (μακάρι να χρειαστεί να είναι δύο) παιχνίδι(α) η ομάδα να παίξει τόσο καλά όσο δεν έχει παίξει ως σήμερα. 

Ωστόσο, όλα γίνονται σε δυό παιχνίδια (ημιτελικό και τελικό) ειδικά όταν μια ομάδα καλείται μπροστά στο κοινό της να «γράψει Ιστορία». Μακάρι η ομάδα να πάρει το Κύπελλο του CHAMPIONS LEAGUE η κατάκτηση του οποίου δεν μπορεί και δεν πρέπει να κρύψει τα προβλήματα και τις αδυναμίες της. Οι «πουθενάδες» εύχονται στην Α.Ε.Κ. «καλή επιτυχία» στον σημερινό ημιτελικό με την Μούρθια. 

 

04 Μάη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 3642 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΘΙΑ; (ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ)