Πατώντας εδώ βρίσκεστε στο χρονολογικό ευρετήριο των αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Αυτό, όμως, δεν είναι καθόλου πρακτικό όταν ψάχνεις για μια συγκεκριμένη ομάδα. Δίνοντας, όμως, ΑΕΚ με Αγγλικά εμφανίζονται όλες οι αποφάσεις από το 2008 (την πρώην Κ.Α.Ε., αυτή που ακόμη ΔΕΝ έχει εκκαθαριστεί παρά τα όσα διαβεβαίωνε ο Αλεξίου) ως σήμερα. Εκτός από τις αποφάσεις που αφορούν την Α.Ε.Κ. (πρώην και νυν) εμφιλοχώρησε και μια που αφορά την Α.Ε. Κιτίου Λάρνακας, αλλά είναι μικρό το κακό.
Διαβάζοντας, λοιπόν, την λίστα βρίσκουμε ότι τελευταία απόφαση που αφορά την Κ.Α.Ε. είναι αυτή σχετικά με απαίτηση 70.000 Ευρώ του μάνατζερ Ηλία Διαμαντόπουλου για την οποία δεν διαβάσαμε τίποτα πουθενά. Το γεγονός ότι δεν διαβάσαμε τίποτα σχετικά είναι πολύ ύποπτο ειδικά αν συνυπολογίσουμε πως η απόφαση εκδόθηκε την ίδια μέρα μ’ αυτή του Γουίλιαμς.
Σύμφωνα με την απόφαση (βλέπε εδώ) η Κ.Α.Ε. οφείλει να πληρώσει στον μάνατζερ:
Συνολικά, δηλαδή, η Α.Ε.Κ. πρέπει να πληρώσει (μαζί με τόκους ενός έτους) 82.300 Ευρώ.
Από την απόφαση προκύπτει ότι Α.Ε.Κ. και Διαμαντόπουλος συμφώνησαν ο τελευταίος να παραιτηθεί της απαίτησης του σχετικά με ποσό 5.000 Δολλαρίων το οποίο ο Διαμαντόπουλος δάνεισε στον Ντίξον.
Από, σήμερα, είστε όλοι σας σε θέση να κάνετε το δικό σας ρεπορτάζ (όποτε σας κάνει κέφι) σχετικά με τις αποφάσεις της FIBA που αφορούν οικονομικές διαφορές της Α.Ε.Κ. με παίκτες της. Έτσι, δεν θα έχετε κανέναν (ούτε και εμάς) ανάγκη για να είσαστε έγκυρα και έγκαιρα ενημερωμένοι.
19 Δεκέμβρη 2018
παρατηρητήριο.























































































