Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «Α.Ε.Κ. ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ»; (ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η «ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ» ΤΟΥ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «Α.Ε.Κ. ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ»;
(ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η «ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ» ΤΟΥ;)

Όταν ένας «παράγοντας» έχει εξαφανιστεί καιρό από το προσκήνιο και ακούμε ξανά γι’ αυτόν εξ’ αιτίας δηλώσεων του, τότε δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε για τον λόγο επανεμφάνισης του. Ειδικά, όταν οι δηλώσεις αυτές είναι ένα αισχρό γλείψιμο σ’ έναν ισχυρό. Προφανώς τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά από την άλλη δεν είναι και προφανή. Γι’ αυτό και στην παρούσα φάση μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Εικασίες, που έχουν σχέση με τα αντικείμενα με τα οποία ο προκάτοχος του Ανδρέα Δημητρέλλου ασχολήθηκε την περίοδο της παντοκρατορίας του στην πρώην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και την EMPIRE A.E. Τώρα, αν οι εικασίες του σήμερα βγουν αληθινές αύριο, αυτό είναι κάτι που μόνον ο χρόνος θα δείξει▪ καθώς αυτά τα πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια με καθυστέρηση.

Την περίοδο που ο Σταύρος Αδαμίδης ασχολήθηκε με την Α.Ε.Κ. παίρνοντας το «δαχτυλίδι» από τους Νοτιά-Παππά ήταν παντοδύναμος τόσο στην Π.Α.Ε. όσο και στην EMPIRE Α.Ε. που είχε αναλάβει την εμπορική εκμετάλλευση του σήματος της. Κατά την διάρκεια της θητείας του στην Π.Α.Ε. η Α.Ε.Κ. άφησε δύο από τους ακριβότερους και σημαντικότερους παίκτες (Τζιμπούρ και Μανωλά) «ελεύθερους» για να καταλήξουν χωρίς κανένα οικονομικό ή άλλου τύπου αντάλλαγμα στον Γαύρο. Από την ομάδα του Πειραιά διέρρεαν λίγο αργότερα ότι αυτό (η απόκτηση των δύο παικτών ως «ελεύθερους») έγινε σκόπιμα και με αντάλλαγμα. Αλήθεια ή ψέματα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, ωστόσο δεδομένων των χρημάτων που εισέρρεαν το πρώτο διάστημα της θητείας του Σταύρου από τον Νοτιά δεν είναι δύσκολο να γίνει πιστευτή η «διαρροή».

Ο Νοτιάς -που λέτε- ειδικά τον πρώτο χρόνο του Σταύρου στην Π.Α.Ε. είχε στείλει αρκετά λεφτά, από τα οποία δεν πήρε πίσω (ως ενοίκιο των Σπάτων) ούτε σεντ. Έτσι, σιγά-σιγά και αφού δεν είδε οικονομικά να συμμαζεύεται η Π.Α.Ε. έκλεισε και ο Νοτιάς την «στρόφιγγα». Ωστόσο, ο εκάστοτε τοποτηρητής των μετόχων στην Π.Α.Ε. ήταν «αυτοδικαίως» και τοποτηρητής τους στην EMPIRE A.E. (στης οποίας το Δ.Σ. συμμετείχαν τυπικά οι Νοτιάς-Παππάς).

Η λειτουργία της EMPIRE A.E. αποτελεί (όπως και να το δούμε) μια «μαύρη τρύπα» τόσο από διοικητικής όσο και από οικονομικής άποψης για την Α.Ε.Κ. Ο τελευταίος Ισολογισμός της που μπορεί να βρει κανείς αφορά το 2010 (όταν και στις αρχές του χρόνου αναλάμβανε ο Αδαμίδης) (για οτιδήποτε αφορά την εταιρεία πατήστε εδώ). Από κει και πέρα «σιγή ασυρμάτου». Φυσικά, η εταιρεία ΔΕΝ έχει ακόμη κλείσει ενώ όταν ο Αδαμίδης παρέδωσε την θέση του στην Π.Α.Ε. στον Δημητρέλλο ΔΕΝ παρέδωσε και αυτή στην «αμαρτωλή» EMPIRE A.E.

Η οποία EMPIRE A.E. παίζει κεντρικό ρόλο σ’ ένα «εμπορικό γαϊτανάκι» μεταξύ Π.Α.Ε.-EMPIRE A.E.-PUMA HELLAS. Ένα «τρίγωνο» για τις ακριβείς συναλλαγές του οποίου πολύ δύσκολα μπορεί να βγάλει κανείς άκρη μιας και δεν υπάρχουν δημοσιευμένοι Ισολογισμοί της EMPIRE A.E. Ακόμη, όμως, και τότε πολλές ουσιώδεις πληροφορίες μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια μόνο με «έρευνα από μέσα». Ίσως κάποια άκρη να έβγαινε από τη μήνυση του Γιώργου Κιντή σε βάρος του Σταύρου. Μια μήνυση η οποία βολοδέρνει από τα τέλη του 2012 (βλέπε εδώ).

Μήπως -λέμε τώρα εμείς οι καχύποπτοι- προχωρά η μήνυση και ο Σταύρος ψάχνει να βρει «βοήθεια»; Μήπως, να είναι αυτός ο λόγος του γλειψίματος στον «Διοικητικό Ηγέτη»; Γιατί για να χρειάζεται ο «Τίγρης» τις συμβουλές του για το πως αφήνουν «ελεύθερους» χωρίς αντάλλαγμα παίκτες ή για την με ελάχιστο Μ.Κ. εμπορική εταιρία (η οποία ανήκει σε «άνθρωπο του») και εκμεταλλεύεται το σήμα της Α.Ε.Κ. δεν το βλέπουμε πολύ πιθανό.

Εσείς τι νομίζετε;

Υ.Γ. Έτσι για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι πατήστε εδώ για να διαβάσετε το βιογραφικό του Σταύρου και την τότε επιχειρηματική του δραστηριότητα. Μια επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε (μπήκε στον πάγο).

 

15 Ιούλη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 3050 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «Α.Ε.Κ. ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ»; (ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η «ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ» ΤΟΥ;)