Font Size

SCREEN

Cpanel

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» (ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΌ 19,5 ΕΚ. ΜΠΗΚΑΝ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.»
(ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΌ 19,5 ΕΚ. ΜΠΗΚΑΝ)

Πριν από σχεδόν 40 ημέρες (στις 10 Ιούλη συγκεκριμένα) η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» ανάρτησε στο Γ.Ε.ΜΗ. την απόφαση του Δ.Σ. με την οποία πιστοποιούνταν το ποσό της Α.Μ.Κ. (τα λεφτά που πραγματικά μπήκαν στο Ταμείο). Όπως προκύπτει από το έγγραφο (βλέπε εδώ) την επομένη της εορτής Κωνσταντίνου & Ελένης το Δ.Σ. της εταιρείας συνέταξε το Πρακτικό για τα λεφτά που μπήκαν στο Ταμείο της. Έτσι μετά από δύο ατελέσφορες προσπάθειες με την τρίτη καλύφθηκε το 78,56% του ζητούμενου ποσού. Από τα 25 συγκεντρώθηκαν τα 19,64 εκ. Έτσι το συνολικό Μ.Κ. της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» είναι πλέον στα 22.442.190 Ευρώ.

Ωστόσο, η πληροφορία για τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν δεν μας είναι και πολύ διαφωτιστική χωρίς τον Ισολογισμό της αντίστοιχης περιόδου και την μετοχική σύνθεση. Ειδικά η δεύτερη είναι πολύ σημαντική και μιας και αφορά το νέο γήπεδο της ομάδας ΔΕΝ υπάρχει κανένας λόγος να μην γνωστοποιηθεί (θεωρούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει ΑΕΚτζής που να έχει δώσει λεφτά για το γήπεδο και να ντρέπεται ή να μην θέλει να το παραδεχτεί).

Σημειώνεται πως όπως προκύπτει από τον τελευταίο δημοσιευμένο Ισολογισμό της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» για το ημερολογιακό 2018 υπήρχαν ήδη στις «Λοιπές Βραχυπρόθεσμες Υποχρεώσεις» 10.100.000 Ευρώ (σελ. 27 του pdf) τα οποία προορίζονταν να πιστωθούν στο Μ.Κ. Συνεπώς τα λεφτά που μπήκαν στο Ταμείο της εταιρείας είναι το υπόλοιπο ποσό μέχρι τα 19.640.000 (δηλαδή, 9.540.000 Ευρώ).

Πάντως και όσο αφορά το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η εταιρεία φτάνει κοντά στο εκτιμώμενο κόστος της Α’ Φάσης▪ κάτι που είναι συνεπές με τον βαθμό ολοκλήρωσης του γηπέδου. Άλλωστε και όπως μας πληροφόρησαν τα κιτρινόμαυρα «γιουσουφάκια» ο «Διοικητικός Ηγέτης» μείωσε με δικές του παρεμβάσεις το κόστος κατασκευής του γηπέδου. Ένα κόστος κατασκευής το οποίο όπως είχαμε σημειώσει από την αρχή ήταν έτσι κι αλλιώς υπερτιμημένο τουλάχιστον κατά 40%.

Απομένει να δούμε πόσα λεφτά ακόμη θα χρειαστεί η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» μέχρι την ολοκλήρωση και λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς» και πως η Α.Μ.Κ. αποτυπώνεται λογιστικά στα βιβλία της.

20 Αυγούστου 2020
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 2130 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» (ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΌ 19,5 ΕΚ. ΜΠΗΚΑΝ)