Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ Α.Ε.Κ. & ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΥΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ Α.Ε.Κ. & ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
(ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΥΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ;)

Η επόμενη σεζόν (2021-2022) είναι στην κυριολεξία η τελευταία ευκαιρία τόσο του «Διοικητικού Ηγέτη» όσο και της Α.Ε.Κ. ως οργανισμού να δημιουργήσουν μια ομάδα αντάξια της Ιστορίας της, η οποία ν’ αντέχει στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Και φέτος οι παίκτες για τους οποίους γίνεται προσπάθεια να έρθουν (ή ετοιμάζονται να κλείσουν) έχουν κατά τεκμήριο καλό όνομα και κάποιες (λιγότερες ή περισσότερες) περγαμηνές. Αυτό, είναι τόσο καλό όσο και κακό. Καλό γιατί φαίνεται ότι επιλέγονται παίκτες κάποιας αξίας (ακόμη και σε μεγάλη ηλικία). Κακό επειδή αν και τούτη την φορά ο «Διοικητικός Ηγέτης» και το επιτελείο του αποτύχουν θα σημαίνει πως ο οργανισμός της Α.Ε.Κ. έχει δομικό πρόβλημα.

Η επιτυχία ή η αποτυχία ενός οργανισμού κρίνεται από την οργάνωση του και το σύστημα λειτουργίας του. Ακόμη όμως και όταν στα χαρτιά η οργάνωση είναι η σωστή, ακόμη και τότε αν το σύστημα χωλαίνει τότε ο οργανισμός αποτυγχάνει. Γιατί όπως μια αλυσίδα είναι τόσο δυνατή όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της έτσι και σε μια εταιρεία η επιτυχία κρίνεται από την ποιότητα των στελεχών της. Μόνο που στην περίπτωση της Π.Α.Ε. δεν είναι τα στελέχη που παίρνουν τις κρίσιμες αποφάσεις.

Στην καλύτερη περίπτωση τα στελέχη της Π.Α.Ε. βρίσκονται εκεί για να εκτελούν τις διαταγές του Μελισσανίδη▪ ο οποίος από την πρώτη του διοικητική θητεία υποτίθεται πως «ξέρει από μπάλα». Αυτό που κρίνεται την προσεχή σεζόν είναι η δυνατότητα του φανερού πλέον (μέχρι να την πουλήσει) Ιδιοκτήτη να διοικήσει μια εταιρεία με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της Α.Ε.Κ.

Η ανικανότητα του να το πράξει ειδικά μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έχει επιπτώσεις και στο αγωνιστικό δημιουργώντας σοβαρές αμφιβολίες κατά πόσο η Α.Ε.Κ. σαν ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί προς όφελος της ακόμη και τους καλύτερους παίκτες. Γιατί, όπως λέει και η παροιμία στον υπότιτλο ή «Στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε.». Το μόνο σίγουρο είναι πως στο τέλος της ερχόμενης σεζόν θα είμαστε σε θέση να σχηματίσουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι από τα δύο ισχύει.

14 Ιούνη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 1122 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ Α.Ε.Κ. & ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΥΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ;)