Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3 ΝΙΚΕΣ – 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ – 1 ΗΤΤΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(3 ΝΙΚΕΣ – 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ – 1 ΗΤΤΑ )

Όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη της «κανονικής περιόδου» τόσο κάθε παιχνίδι καθίσταται κρίσιμο. Από παλιά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι μια περίεργη περίοδος αφού ΔΕΝ έχουν όλες οι ομάδες τους ίδιους στόχους. Ειδικά όσες έχουν σώσει την κατηγορία και είτε δεν προλαβαίνουν το «τρένο για την Ευρώπη» ή οι ιδιοκτήτες τους δεν θέλουν να μπουν σε παραπάνω έξοδα «δίνουν» παιχνίδια σε όποιον ενδιαφέρεται. Από την άποψη αυτή τα τελευταία παιχνίδια της «κανονικής περιόδου» έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην 25η αγωνιστική οι «5» αγωνίζονταν σε τέσσερα παιχνίδια μιας και Π.Α.Ο. & Α.Ε.Κ. συγκρούονταν στο «Αθηναϊκό ντέρμπι». Αναλυτικά:

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης στην προσπάθεια του να συμμετάσχει στα πλέι-οφ έπρεπε να νικήσει στην έδρα της Περιφέρειας Πελοππονήσου τον Αστέρα. Κάτι που τελικά το κατάφερε επιτυγχάνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Η αγωνιστική μεταμόρφωση του Άρεως μπορεί ν’ αποδοθεί τόσο στην αλλαγή προπονητή (προφανώς κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν τον Μάντζιο και σαμπόταραν την ομάδα) όσο και στη «καλή διάθεση» των αντιπάλων του. Σε κάθε περίπτωση ο Άρης δίνει την εντύπωση της ομάδας που θα καταφέρει να μπει στα πλέι-οφ. Τώρα τι θα κάνει εκεί μιας και υπάρχουν μόνο τέσσερις θέσεις διαθέσιμες αυτό είναι «άλλου παπά ευαγγέλιο».

Το απόγευμα της Κυριακής ο «Γαύρος του Βορρά» υποδεχόταν τον Ιωνικό ως το απόλυτο φαβορί της συνάντησης. Ωστόσο, κάτι η κούραση από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι, κάτι το γεγονός ότι πήγε να πάρει «σβηστά» (με 1-0) το παιχνίδι τελικά έμεινε στο 1-1 με την ομάδα της Νίκαιας. Από την άλλη η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη είχε ήδη μια «διαφορά ασφαλείας» από Α.Ε.Κ. & Π.Α.Ο.

Τέλος το βράδυ της Κυριακής διεξάγονταν την ίδια ώρα τα παιχνίδια του «γνήσιου Γαύρου» απέναντι στον ΟΦ.Η. και ο «Αθηναϊκό ντέρμπι» στο «Απ. Νικολαΐδης». Ένα παιχνίδι που κάθε άλλο ντέρμπι ήταν αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέσα σε 13’ να πετύχουν 3 τέρματα και να διασύρουν μια παντελώς αναξιόπιστη Α.Ε.Κ. Μια Α.Ε.Κ. που ο ιδιοκτήτης της την έχει μικρύνει για να τη φέρει στα μέτρα του αλλά ο κόσμος της δεν αντιδρά εκτονώνοντας την οργή και απογοήτευση του στο fb.

Με βάση τα προγνωστικά το παιχνίδι του «Καραϊσκάκης» είχε απόλυτο φαβορί τον «γνήσιο Γαύρο», ο οποίος όμως είχε να διαχειριστεί τόσο την κούραση όσο και την απογοήτευση από το παιχνίδι της Πέμπτης. Μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (19’ & 89’) η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πήρε τη νίκη και τους 3β. αυξάνοντας την διαφορά της από την αδερφή της του Βορρά.

Στο τέλος της 24ης αγωνιστικής οι «5» σημείωσαν 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη χαμένη ήταν η ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη την οποία «γλέντησε» μέχρι και ο φετινός Π.Α.Ο. Ενδεχομένως αυτό το αποτέλεσμα να ήταν και η θρυαλλίδα που θα προκαλέσει κάποιου είδους αντίδραση ειδικά από την ιδιοκτησία. Αν όχι, τότε τα χειρότερα έρχονται.

28 Φλεβάρη 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 532 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3 ΝΙΚΕΣ – 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ – 1 ΗΤΤΑ)