3 μέρες μετά ο προημιτελικός Κυπέλλου της Ν. Φιλαδέλφειας απέναντι στον Ο.Φ.Η. ήταν μια μεγάλη αποτυχία. Όχι επειδή οι Κρητικοί δεν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά γιατί η Α.Ε.Κ. έχει δημιουργήσει προσδοκίες και όπως και να το κάνουμε σε μονό αγώνα στην έδρα της ήταν το φαβορί. Επιπλέον, ο αντίπαλος που την περίμενε σε περίπτωση πρόκρισης ήταν στα «μέτρα της». Ότι γράφει δεν ξεγράφει και αυτό που γράφτηκε το βράδυ της Τετάρτης ήταν ο αποκλεισμός από μια ομάδα που βάσιμα φιλοδοξεί να παίξει για 2η συνεχή χρονιά στον Τελικό.
Τώρα, η ομάδα έχει μπροστά της το εντός έδρας ντέρμπι με τον Π.Α.Ο. Έναν Π.Α.Ο. που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου και που σε κάθε περίπτωση θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι του». Οι δηλώσεις του Νίκολιτς περί «τελικού» ήταν οι αναμενόμενες, αλλά δεν προδικάζουν κάτι μιας και το ζητούμενο είναι πως θ’ αντιδράσουν όσοι αγωνιστούν.
Αν «τελικός» σημαίνει πως παίκτες και προπονητής θα έχουν στο μυαλό τους μόνον αυτόν τον αγώνα, τότε είναι καλοδεχούμενες. Δεδομένου ότι η Α.Ε.Κ. δεν έχει Ευρωπαϊκά παιχνίδια όπως οι «πράσινοι» οι παίκτες της πρέπει να τα δώσουν όλα για τους 3β. της νίκης. Από κει κα πέρα σε κάθε αγώνα παίζουν 2 οπότε κάθε αποτέλεσμα είναι ενδεχόμενο. Το ζητούμενο για τους οπαδούς είναι να βλέπουν την ομάδα τους να τα «δίνει όλα» για την νίκη▪ να βλέπουν τους παίκτες απόλυτα συγκεντρωμένους και όχι όπως στα παιχνίδια με Άρη και Ο.Φ.Η.
16 Γενάρη 2026
«πουθενάδες».























































































