Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

«ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ: ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΚΑΝΟΝΙΚΗ» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ» (ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ: ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΚΑΝΟΝΙΚΗ» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ»
(ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ)

Οι επιχειρηματίες στην πλειοψηφία τους είναι πρακτικοί άνθρωποι και μετράνε τις περισσότερες φορές τις επιλογές τους με βάση την σχέση κόστους-ωφέλειας. Βέβαια μερικά πράγματα όπως η καλή φήμη είτε δεν μπορούν να εκφραστούν σε χρήμα είτε αποτιμώνται δύσκολα. Το κύρος που αποκτά κάποιος από την επιτυχία του στην ζωή μπορεί ν’ αποδειχτεί το μεγαλύτερο αφροδισιακό, ωστόσο όσα λεφτά και να σωρεύσει κάποιος δεν θα τύχει της αποδοχής του κόσμου αν δεν μοιραστεί με την κοινωνία κάποια από αυτά. Αυτή την αλήθεια την γνώριζαν και την αποδέχονταν όλοι οι δωρητές και οι ευεργέτες του παρελθόντος.

Στην περίπτωση της Α.Ε.Κ. ο «Διοικητικός Ηγέτης» της (αλήθεια ποιος σκέφτηκε αυτόν τον ηλίθιο τίτλο για κάποιον που έχει επιλέξει να μην εμπλέκεται άμεσα στα διοικητικά;) θα κερδίσει μια θέση στις καρδιές των ΑΕΚτζήδων (σίγουρα όχι αυτών που τον γλύφουν) όταν αποφασίσει ν’ αποκαταστήσει το κύρος της «Μάνας Α.Ε.Κ.» εξασφαλίζοντας της τ’ απαραίτητα για να ξαναγίνει μεγάλη και δυνατή.

Ειλικρινά αν το καλοσκεφτεί κανείς η Ερασιτεχνική δεν χρειάζεται τόσα πολλά για να ξανασταθεί στα πόδια της. Το βασικότερο είναι ν’ αποκτήσει μια «κανονική Διοίκηση» η οποία να μπορεί ελεύθερα ν’ ασκήσει όλα της τα δικαιώματα. Μια «κανονική Διοίκηση» θα μπορούσε να βρεί έσοδα από χορηγούς αντιμετωπίζοντας έτσι το ζήτημα της χρηματοδότησης των τμημάτων της. Βέβαια θα είχε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που προκαλούνται από τα κατασχετήρια, αλλά καλή θέληση να υπάρχει (ίσως και λίγη βοήθεια από τον «Διοικητικό Ηγέτη») και όλα αντιμετωπίζονται.

Επιπλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος μια «κανονική» Διοίκηση της Ερασιτεχνικής να του πάει κόντρα στο ζήτημα του γηπέδου, αφού έτσι κι αλλιώς θα της ανήκει. Όσο και να γράφουν οι αυτόκλητοι προστάτες των συμφερόντων της Α.Ε.Κ., οι σπεκουλαδόροι και νταβατζήδες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης (διάβαζε εναλλακτικά «Ενημέρωσης») να υπάρχει σχέδιο «άλωσης» της Ερασιτεχνικής με στόχο το γήπεδο, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται παρά μόνο στην νοσηρή φαντασία τους. Αντιθέτως απαιτείται μια «κανονική» Διοίκηση στην Ερασιτεχνική η οποία είναι ο «Φορέας του Έργου» αφού η «Δικέφαλος» (όπως προκύπτει από τα έγγραφα της περιορίζεται πλέον στον «Φορέα Υλοποίηση/Κατασκευής του Έργου»), δηλαδή στον ρόλο του εργολάβου.

Τώρα αν δοθεί και καμία δωρεά όπως αυτή του Αλαφούζου στον ερασιτέχνη Π.Α.Ο. (βλέπε εδώ) δεν θα ήταν άσχημα. Άσε που με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει ότι η Α.Ε.Κ. είναι ενιαία και αδιαίρετη. Η λύση αυτή είναι όχι μόνο προτιμότερη από την σημερινή εκτρωματικά αποκρουστική κατάσταση, αλλά και φθηνότερη.

Γι’ αυτό σου λέω Δημήτρη μου: Μόνο όφελος θα έχεις από μια «κανονική» Διοίκηση στην Ερασιτεχνική. Εκτός αν έχεις μάθει τόσα χρόνια να έχεις δίπλα σου μόνο υποτακτικούς και όχι συνεργάτες. Οπότε…

Επίσης Δημήτρη μου να ‘χεις υπόψη σου ότι τίποτα απ’ όσα μαζεύεις δεν θα πάρεις μαζί σου.

Ίσα-ίσα που μόνο η Εφορία βγαίνει ωφελημένη αν το καλοσκεφτείς. Ούτε καν οι κληρονόμοι…

Αυτά για τώρα, Δημήτρη μου, ελπίζω να πάρεις τη σωστή απόφαση για να δεί η «Μάνα Α.Ε.Κ.» άσπρη μέρα και να κερδίσεις και εσύ την αναγνώριση του κόσμου για να σε θυμάται και κανένας μ’ αγάπη όταν θα ‘χεις φύγει…  

          

Υ.Γ. Αν όλα τα παραπάνω, Δημήτρη μου, δεν σ’ έπεισαν ίσως να πειστείς από την ντροπή που νιώθουμε όταν διαβάζουμε κάτι τέτοια σχετικά με τα έσοδα του ερασιτέχνη Γαύρου στήν ιστοσελίδα www.redsagainsthemachine.gr:

O OMΙΛΟΣ ΠΑΕ-ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ-RED TRAVEL ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΕΡΥΣΙ 2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 1,4 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2013-14. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ, ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΞΙΑΣ 10 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

 

11 Μάρτη 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 3067 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου «ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ: ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΚΑΝΟΝΙΚΗ» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ» (ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ)