Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ SPORT-FM - Β' ΜΕΡΟΣ (ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ SPORT-FM - Β' ΜΕΡΟΣ
(ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ)

Δημοσιεύουμε σε δύο μέρη την ανάλυση των όσων δήλωσε στην πρωταπριλιάτικη συνέντευξη του ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» Δ. Ανδριόπουλος. Σήμερα δημοσιεύουμε το Β’ Μέρος της ανάλυσης μας των όσων είπε στη πρωταπριλιάτικη συνέντευξη του ο Δ. Ανδριόπουλος. Την ανάλυση επιμελήθηκε ο watcher_007.

Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ αυτοδιαψεύδεται: «Οικοδομική άδεια, τον Ιούνιο», αλλά : «Τα τελευταία δύο χρόνια, όποτε έκανα πρόβλεψη χρονοδιαγράμματος, έπεσα έξω. – Β’ Μέρος
(Τι είπε ο Ανδριόπουλος και τι συμπληρώνουμε εμείς)

  • «Αν πάρουμε την οικοδομική άδεια, τον Ιούνιο, θα παίξουμε τον Αύγουστο του 2018 στο γήπεδό μας».

Αποδεικνύεσαι και «άμυαλος», κύριε «Δημητράκη» μας! Δεν βάζεις μυαλό, δηλαδή, από τα ομολογημένα …παθήματά σου! Στην πρώτη απάντησή σου, είπες, ότι: «Τα τελευταία δύο χρόνια, όποτε έκανα πρόβλεψη χρονοδιαγράμματος, έπεσα έξω» και εμείς θα σου πούμε : «Μωραίνει ο Κύριος, ον βούλεται απωλέσαι»!

  • «Τα οικονομικά είναι εξασφαλισμένα….. Η Περιφέρεια θα κάνει δύο πράγματα: Την υπογειοποίηση των δύο οδών, που αφορούν ένα δημόσιο έργο και θα γίνει, είτε γίνει το γήπεδο, είτε όχι, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος και τα 20 εκατ. ευρώ, προς το ερασιτεχνικό σωματείο».

Πάλι, ψέμματα λες, κύριε «Δημητράκη» μας, αφού οι υπογειοποιήσεις ΔΕΝ υπάρχουν (οικονομικά), για την Περιφέρεια Αττικής και, βέβαια, τον πρώτο λόγο έχει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος έχει εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη, στην οποία ΔΕΝ υπάρχουν υπογειοποιήσεις οδών, εντός των ορίων του Δήμου. Για να υπάρξουν υπογειοποιήσεις οδών, πρέπει να τροποποιηθεί το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης, η οποία τροποποίηση είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δήμων όλης της χώρας. Βέβαια, αναφέρεις συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά «μασάς» τα λόγια σου, γιατί, προφανώς, δεν σε συμφέρει ή κάποιοι δεν σου επιτρέπουν!

  • «Η κυριότητα και η ιδιοκτησία του γηπέδου παραμένει στο ερασιτεχνικό σωματείο».

Δηλαδή, το σωματείο δεν θα παίρνει «μία», για 49 χρόνια, σύμφωνα με το νόμο 4277 και την παραχώρηση σύμβασης (την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του γηπέδου), η οποία σύμβαση θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Ποιός θα πληρώνει τον φόρο ιδιοκτησίας του οικοπέδου (ΕΝ.Φ.Ι.Α.); 

Όσο για την κυριότητα και την ιδιοκτησία δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Δεν είναι παραχώρηση του Μελισσανίδη επειδή είναι «γαλαντόμος» (ανοιχτοχέρης). Είναι παραχώρηση την οποία αναγκάστηκε να κάνει γιατί αλλιώς δεν είχε «Αγιά Σοφιά».

  • «Στην πίσω πλευρά, από το άλσος, υπάρχουν παράνομες εγκαταστάσεις του Δήμου, εδώ και χρόνια. Για να υλοποιηθεί το έργο πρέπει, σύμφωνα με τελεσίδικη απόφαση, από το 2011, να μετακινηθούν….. Είναι εκεί, δέκα χρόνια».

Πάλι αδιάβαστος και άσχετος αποδεικνύεται ο «Δημητράκης» μας. Τον ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι τις παράνομες εγκαταστάσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ξεκίνησε, δειλά-δειλά, ο πρώην δήμαρχος Γρετζελιάς, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και τις τελειοποίησε, με την πάροδο του χρόνου, ειδικά, μετά το γκρέμισμα του γηπέδου, τον Μάιο 2003. Για τις παράνομες αυτές εγκαταστάσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ο «Σύλλογος Φίλων του Άλσους» προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικράτειας και η προσφυγή συζητήθηκε, στις 30 Απριλίου 2014. Έχουν περάσει δύο χρόνια και απόφαση δεν έχει βγει και ΔΕΝ θα βγει, όσο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δεν βρίσκει χώρο να μεταστεγάσει τα απορριμματοφόρα και το πλυντήριο και όσο δεν βρίσκει τρία εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του δήμαρχου Α. Βασιλόπουλου, για τη δαπάνη μεταστέγασης. Για το λόγο αυτό, έγιναν κάποιες συναντήσεις των δημάρχων, Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Ιωνίας – Μεταμόρφωσης, πριν ενάμιση χρόνο, για τη δημιουργία κοινού χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων και των βοηθητικών εγκαταστάσεων (πλυντήριο, συνεργείο, γραφεία). Όσο για την προσφυγή του συλλόγου, την έχουμε στα χέρια μας, αλλά κάνε και κάτι μόνος σου, κύριε «Δημητράκη» μας. Μην περιμένεις πάντα, μασημένη «τροφή»! Ψάξε και βρες τη! Δεν είναι, δα, τόσο δύσκολο, για τους «έμπειρους και ικανούς νομικούς» σου!

  • «Είμαστε σε καθυστέρηση 18 ως 24 μηνών».

Πάλι ψέμματα λες, κύριε «Δημητράκη» μας. Τη συνάντηση του Ιουνίου 2013, με την τότε «κολλητή» σας Δήμαρχο, την ξέχασες, γιατί έτσι σε συμφέρει να λες; Τρία χρόνια πέρασαν, περίπου, με εξαγγελίες και υποσχέσεις! Εκτός και αν προσδοκείς οικοδομική άδεια, σε δύο μήνες, για να εισπράξεις συμφωνημένη αμοιβή 1.750.000, σύμφωνα με το «Ενημερωτικό Δελτίο» (σελίδες 98-99) της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924». Και την αμοιβή σου θα την εισπράξεις(;), με την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Έτσι έχεις συμφωνήσει με τον Μελισσανίδη. Και γι’ αυτό «κόπτεσαι», για την οικοδομική άδεια. Τα «καλά και συμφέροντα» της …τσέπης σου, δηλαδή!

Να τι αναφέρεται, στις σελίδες 98-99 του «Ενημερωτικού Δελτίου»:

• Αμοιβή

Ως αμοιβή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Διαχειριστή Έργου, ορίζεται το ποσό των € 1.750.000 πλέον ΦΠΑ. Το ως άνω ποσό θα καταβληθεί τμηματικά σε μηνιαία βάση κατά την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2013 έως το Δεκέμβριο του 2015, με την έκδοση αντίστοιχου τιμολογίου παροχής υπηρεσιών. Ειδικότερα προβλέπεται η καταβολή δύο δόσεων ποσού € 100.000 έκαστη για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2013. Ακολούθως προβλέπονται ισόποσες μηνιαίες δόσεις € 68.000 έκαστη για τους μήνες Απρίλιο ως Νοέμβριο του 2014, μία δόση € 129.000 τον Δεκέμβριο του 2014, ισόποσες μηνιαίες δόσεις € 68.000 για τους μήνες Ιανουάριο μέχρι Νοέμβριο του 2015 και τελευταία δόση € 129.000 το Δεκέμβριο του 2015. Η καταβολή των δόσεων από τον Απρίλιο του 2014 και εφεξής τελεί υπό την αίρεση της έκδοσης οικοδομικής άδειας του Έργου.

Το «ζουμί» κρύβεται στην τελευταία φράση, σύμφωνα με την οποία η καταβολή του 1.550.000 Ευρώ η οποία προβλεπόταν από την σύμβαση να γίνει μεταξύ του Απριλίου και του Δεκεμβρίου του 2015 θα γινόταν με την προύπόθεση (υπό την αίρεση) ότι έχει εκδοθεί η Οικοδομική Άδεια.

  • «….όταν θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει το γήπεδο, θα πρέπει να είναι έτοιμη και η υπογειοποίηση των δρόμων. Διαφορετικά, δεν θα μπορεί να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο ή θα πρέπει να γίνουν κι άλλες ενέργειες». 

Τις άλλες ενέργειες, για τις δύο υπογειοποιήσεις, που ΔΕΝ ανέφερες, κύριε «Δημητράκη» μας και είναι «το άλφα και το ωμέγα» της υπόθεσης «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», θα τις αναφέρουμε εμείς, γιατί πρέπει να ενημερώνονται, ΠΛΗΡΩΣ, οι «στενοχωρημένοι», από την τριετή καθυστέρηση, φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ.

1.- Πρέπει να τροποποιηθεί το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης, με πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

2.- Πρέπει η Περιφέρεια Αττικής να χρηματοδοτήσει το έργο.

3.- Πρέπει να προκηρυχθεί δημόσιος διεθνής διαγωνισμός, για την ανάθεση του έργου.

Πόσο χρονικό διάστημα θα απαιτηθεί, κύριε «Δημητράκη» μας, για τις παραπάνω τρεις διαδικασίες; Τρέμουμε και ΜΟΝΟ, ότι πρέπει να μπούμε στη διαδικασία υπολογισμού χρόνου και χρημάτων.

Και, για να τελειώνουμε, για σήμερα. ΚΑΝΕΙΣ επενδυτής ΔΕΝ πρόκειται να ενδιαφερθεί, για το «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», αν ΔΕΝ τελειώσουν οι παραπάνω διαδικασίες και, πολύ περισσότερο, ο Μελισσανίδης, που περνάει τις κινήσεις του, από πάρα πολύ ψιλό …κόσκινο!

 

Υ.Γ. : Για την ΑΕΠΟ του Σκουρλέτη, δεν θα δόσεις συνέντευξη, κύριε «Δημητράκη» μας. Γιατί εμείς θα κάνουμε αρκετές αναφορές-παρατηρήσεις, τις επόμενες μέρες. Κύριε «Δημητράκη» μας.

 

06 Απρίλη 2016
watcher_007.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 4032 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ SPORT-FM - Β' ΜΕΡΟΣ (ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ)