Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ – Ν.1 (ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΠΕΙΡΑΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 8 ½ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ – Ν.1
(ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΠΕΙΡΑΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 8 ½ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ)

Μέρες που είναι ασυναίσθητα το μυαλό μας γυρνά στα περασμένα, αρχίζοντας τις αναδρομές. Τις περισσότερες φορές τις αναδρομές αυτές τροφοδοτούν εκτός από τις αναμνήσεις μας και κάποιου είδους υλικό. Άλλοτε μια φωτογραφία, ένα βίντεο, τις περισσότερες φορές κάτι γραπτό όπως ένα απόκομμα εφημερίδας που μας ενδιέφερε και το κρατήσαμε στην άκρη. Καθώς για τις εφημερίδες δεν χρησιμοποιείται και η καλύτερη ποιότητα χαρτιού το απόκομμα έχει αρχίσει πιθανόν να κιτρινίζει, τόσο όσο παλαιότερο είναι.

Μέρες που είναι σκεφτήκαμε ν’ ανασύρουμε κάποια από τα κείμενα του αρχείου μας, έτσι για να θυμηθούμε τι και πώς έγραφαν κάποιοι στο παρελθόν. Για σήμερα επιλέξαμε ένα κείμενο-ανακοίνωση των «Πειρατών του Ονείρου» με θέμα το γήπεδο. Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην «ΩΡΑ» στις 17 Δεκέμβρη 2010.

Παρά το γεγονός ότι όλο το κείμενο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ωστόσο έχουμε εστιάσει ειδικά σε δύο από τις παραγράφους του που βρίσκονται στο τέλος του. Ο λόγος καθίσταται προφανής αμέσως μόλις τις διαβάσετε. Το μόνο που χρειάζεται ν’ αναφέρουμε είναι πως από το επιλεγμένο τμήμα δεν κατέστη δυνατό να επιλέξουμε κάτι ως σημαντικότερο των υπολοίπων, γιατί κάθε λέξη του τμήματος αυτού είναι απόλυτα εξαρτημένη από τις υπόλοιπες και τίποτα δεν μπορεί ν’ αφαιρεθεί χωρίς να επηρεαστεί το σύνολο. Καλή σας ανάγνωση.

Για το κείμενο πατήστε εδώ.

 

Υ.Γ. Μια και για το γήπεδο ο λόγος, να ρωτήσουμε (προβοκατόρικα εννοείται):

Γιατί ακόμα το ΚΕ.Σ.Α. δεν έβγαλε την έγκριση που πρίν τα Χριστούγεννα τα ΑΕΚτζήδικα είχνα προεξοφλήσει ως ζήτημα 2-3 ημερών; Θα μας ενημερώσει κανείς ή μήπως ούτε αυτοί δεν ξέρουν;

 

03 Γενάρη 2016
παρατηρητήριο.

 

 



Διαβάστηκε 5963 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ – Ν.1 (ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΠΕΙΡΑΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 8 ½ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ)