Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΑΥΡΙΟ Η Α.Ε.Κ. ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ «ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ» (ΓΙΑΤΙ Η Α.Ε.Κ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΥΡΙΟ Η Α.Ε.Κ. ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ «ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ»
(ΓΙΑΤΙ Η Α.Ε.Κ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Αύριο η Α.Ε.Κ. παίζει έναν ακόμα «αγώνα επιβίωσης» με την πλέον φαφλατάδικη ομάδα του Πρωταθλήματος. Αύριο η Α.Ε.Κ. καλείται να δώσει τις σημαντικότερες της εξετάσεις και μάλιστα εκτός έδρας. Αύριο η Α.Ε.Κ. καλείται ν’ αποδείξει στον εαυτό της πρωτίστως και δευτερευόντως στους οπαδούς της ότι μπορεί για μια φορά φέτος να «μην αναστήσει τον αντίπαλο της». Έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στην δυσκολότερη θέση της σύγχρονης ιστορίας του γιατί η προπαγάνδα του ΔΕΝ λειτουργεί όπως στο παρελθόν, αφού τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται. Αύριο η Α.Ε.Κ. παίζει πρώτα για την ίδια και μετά για οποιοδήποτε άλλο.

Η επικράτηση της Α.Ε.Κ. σε βάρος του «γνήσιου Γαύρου» είναι «μονόδρομος» και για έναν ακόμη λόγο. Είναι «μονόδρομος» γιατί αύριο στο «τηγάνι» αναμετρώνται οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες ομάδες. Και αν είναι κάτι που πρέπει ν’ αποδείξει η περσυνή Πρωταθλήτρια τόσο στον εαυτό της όσο και στους αντιπάλους της είναι ότι αυτό που ζήσαμε πέρσι δεν ήταν το αποτέλεσμα της αυτοκτονίας του «Γαύρου του Βορρά».

Κοντολογίς, αύριο στο Φάληρο περιμένει την Α.Ε.Κ. ο «διορισμένος Πρωταθλητής» με «το μαχαίρι στα δόντια» προκειμένου να προσφέρει «άρτο και θεάματα» στον πικραμένο κόσμο της ομάδας. Το ζήτημα είναι αν η Α.Ε.Κ. θα του το επιτρέψει ή θα παίξει σαν Πρωταθλήτρια.

16 Φλεβάρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 3253 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΑΥΡΙΟ Η Α.Ε.Κ. ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ «ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ» (ΓΙΑΤΙ Η Α.Ε.Κ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ)