Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ
(ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ)

Τώρα πια που η κομπίνα σε βάρος της «Μάνας Α.Ε.Κ.» δεν πέρασε και αποκαταστάθηκε η νομιμότητα -όχι επειδή το ήθελε ο «Διοικητικός Ηγέτης» , αλλά επειδή ήθελε να πάρει κρατικά λεφτά- είναι ώρα να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Το σημαντικότερο από τα συμπεράσματα αυτά έχει να κάνει με την νομιμότητα της λειτουργίας των «ιδιωτικών γηπέδων» στην Ελλάδα. Όπως έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές όλα τα «ιδιωτικά γήπεδα» στην Ελλάδα έχουν περάσει από τα χέρια του project manager Ανδριόπουλου. Όπως, επίσης, είναι λογικό αυτός τα χειρίστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τόσο στις περιπτώσεις του «Καραϊσκάκης» και της «ΑΕΛ FC ARENA», αλλά και στην περίπτωση του νέου μας γηπέδου βασικό χαρακτηριστικό ήταν η απεμπόληση από τον ερασιτέχνη της εκμετάλλευσης του γηπέδου και η υποκατάσταση του από μια Α.Ε. διαχείρισης του.

Τώρα, μετά την επιβολή της νομιμότητας από την Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής υπό την απειλή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το Κράτος οφείλει ν’ αποκαταστήσει και στις άλλες δύο περιπτώσεις (ειδικά του «Καραϊσκάκης») την νομιμότητα. Οφείλει ν’ ακυρώσει την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των γηπέδων από τον ερασιτέχνη στις Α.Ε. που τα διαχειρίζονται και οφείλει να το κάνει αναδρομικά, δηλαδή από την ημερομηνία που έγιναν αυτές οι παραχωρήσεις.

Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια παράνομης λειτουργίας δημιουργούνται μια σειρά προβλήματα, τα οποία προφανώς και θα πρέπει να τύχουν μεταξύ άλλων και νομοθετικής αντιμετώπισης. Ωστόσο, για διαφορετικούς λόγους σε καμία από τις άλλες δύο περιπτώσεις δεν αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις.

Από τη μια στην περίπτωση της «ΑΕΛ FC ARENA» λόγω της οικονομικής κατάστασης του Πηλαδάκη οι αντιδράσεις θα είναι μικρές. Βέβαια, η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ν’ αξιοποιηθεί γενικότερα όχι μόνο για ν’ αποπληρωθούν οι τράπεζες που δάνεισαν για την κατασκευή της, αλλά κυρίως για να έχει νόημα αφ’ ενός η ύπαρξη της και αφ’ ετέρου για να ωφελήσει την γύρω περιοχή.

Από την άλλη στην περίπτωση του «Καραϊσκάκης» δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία αρνητική αντίδραση. Ίσα-ίσα. Γιατί οι Γαύροι αγωνίζονται για την επιβολή της νομιμότητας σ’ όλα τα επίπεδα. Επιπλέον θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα βάλουν με τον πατέρα Κόκκαλη. Άσε που ο Βαγγέλας θα μπορεί να επιχειρηματολογήσει ότι έτσι ο ερασιτέχνης Γαύρος θα γίνει ακόμη πιο δυνατός.

Μετά την ακύρωση του Παραχωρητηρίου της Ερασιτεχνικής στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» η Κυβέρνηση οφείλει ν’ αποδώσει το «Καραϊσκάκης» και το «ΑΕΛ FC ARENA» στα σωματεία εφαρμόζοντας τον νόμο (Αστικό Κώδικα & Ν. 2725/1999) ο οποίος τόσο βάναυσα είχε καταπατηθεί στις δύο αυτές περιπτώσεις. Επειδή, όμως, όπως φαίνεται πολλοί ΣΥ.ΡΙΖ.Αίοι δεν τα πάνε καλά με την Ελληνική Γλώσσα, σημειώνουμε πως το ρήμα «οφείλω» περιγράφει υποχρέωση και όχι δικαίωμα.

26 Μάρτη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 3493 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ)