Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ (2 ΝΙΚΕΣ – 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ – 1 ΗΤΤΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ
(2 ΝΙΚΕΣ – 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ – 1 ΗΤΤΑ)

Η 4η αγωνιστική των πλέι-οφ περιλάμβανε δύο ντέρμπι. Το πρώτο χρονικά στις 7:30’ το βράδυ της Κυριακής ήταν αυτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Π.Α.Ο. Το δεύτερο (1 ώρα μετά) ήταν αυτό της Ν. Φιλαδέλφειας μεταξύ του γνήσιου και του ιμιτασιόν Δικέφαλου. Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής ξεκινούσε στις 5 το απόγευμα στη Λαμία με τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον «γνήσιο Γαύρο». Για διαφορετικούς λόγους και τα 3 παιχνίδια ήταν πολύ σημαντικά μιας και τ’ αποτελέσματα τους ίσως ξεκαθάριζαν τους διεκδικητές του Τίτλου.

Το απόγευμα της Κυριακής στη Λαμία οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν μια ακόμη νίκη που θα τους κρατούσε κοντά στην κορυφή. Ωστόσο, η τοπική ομάδα κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος για τους «μεγάλους» έχει μέχρι τώρα αποδειχθεί. Με βάση τη στατιστική και οι δύο ομάδες σημείωσαν από 3 γκολ, ωστόσο το τελικό σκορ ήταν 5-1 για τους «ερυθρόλευκους». Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στ’ αποδυτήρια μπροστά με 3-0 έχοντας πετύχει 2 δικά τους γκολ (22’ & 26’) και 1 αυτογκόλ στις καθυστερήσεις. Στο β’ ημίχρονο το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με 2 γκολ των γηπεδούχων (το 1 αυτογκόλ) και 1 των φιλοξενούμενων. Μετά την εμφατική αυτή νίκη οι Πειραιώτες περίμεναν τ’ αποτελέσματα των 2 ντέρμπι και ειδικά αυτού της Ν. Φιλαδέλφειας για να δουν αν και πόσο θα μείωναν την απόσταση από την κορυφή.

Δυόμιση ώρες μετά οι «πράσινοι» καλούνταν αν ήθελαν να διεκδικήσουν μέχρι τέλος τον Τίτλο και να μην πάνε χαμένες οι νίκες σε βάρος του «γνήσιου Γαύρου» και της Α.Ε.Κ. να περάσουν νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο, η νίκη και οι 3β. κάθε άλλο παρά αυτονόητη ήταν. Μπορεί οι «πράσινοι» να χρειάστηκαν 62’ για να σκοράρουν και άλλα 30’ για το 2ο (αυτογκόλ) ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τους 3β. και να περιμένουν στραβοπάτημα είτε του ενός, είτε και των δύο Δικεφάλων.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η 2η Α.Ε.Κ. καλούνταν εντός έδρας να κερδίσει τον «Γαύρο του Βορρά» για να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η ομάδα του Λουτσέσκου θα έκανε ότι μπορούσε για να χαλάσει τα σχέδια των «κιτρινόμαυρων». Ένα λαϊκό τραγούδι λέει πως ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο. Κάλλιστα θα μπορούσε να ισχύει για το ντέρμπι της Ν. Φιλαδέλφειας. Με 1 γκολ στο 30’ η Α.Ε.Κ. πήγε στ’ αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Ένα ακόμη στο 49’ την έβαλε για τα καλά μπροστά και κάπου εκεί οι παίκτες και ο κόσμος της ίσως και να πίστεψαν πως το παιχνίδι τελείωσε και πως θ’ ανακτούσαν την κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, οι παίκτες του «ιμιτασιόν Δικέφαλου» δεν τα παράτησαν και με 2 γκολ στο 62’ και το 89’ ξέραναν τους «κιτρινόμαυρους» και παρέμειναν στην 1η θέση 1β. μπροστά τους.

Στο τέλος της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ ο απολογισμός των «5» ήταν: 2 νίκες («γνήσιος Γαύρος» & Π.Α.Ο.), 2 ισοπαλίες (Α.Ε.Κ. & «Γαύρος του Βορρά») και 1 ήττα (Άρης). Μετά τα παραπάνω παιχνίδια η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: 1ος ο «Γαύρος του Βορρά» με 67β, 2η η Α.Ε.Κ. με 66β. 3ος ο Π.Α.Ο. με 65β., 4ος ο «γνήσιος Γαύρος» με 63β. και 5ος ο Άρης με 48β.

08 Απρίλη 2024
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 60 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ (2 ΝΙΚΕΣ – 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ – 1 ΗΤΤΑ)