Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΑΠΟΡΙΑ...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

31/03/2016

ΑΠΟΡΙΑ...

Διαβάζοντας τον τίτλο της πρόσκλησης μάς γεννήθηκε μια απορία, την οποία πιθανότατα δεν θα μας λύσει κανείς. Γιατί "έκτακτη" και όχι "τακτική" η Γ.Σ.;

Η "τακτική" είναι ετήσια και είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Ασχολείται δε τουλάχιστον με τον Διοικητικό και Οικονομικό/Ταμειακό Απολογισμό είτε μιλάμε για Σωματείο είτε για εταιρεία οποιασδήποτε μορφής. 

Η "έκτακτη" ασχολείται με κάθε ζήτημα για το οποίο απαιτείται απόφαση της Γ.Σ. αλλά στα ζτήματα αυτά δεν περιλαμβάνονται ο Διοικητικός και Οικονομικός/Ταμειακός Απολογισμός. Αυτό γίνεται προφανώς για να είναι σε θέση τα μέλη να γνωρίζουν πότε συζητείται κάθε θέμα. Άλλωστε (δυστυχώς ή ευτυχώς) υπάρχουν κάποιοι που δίνουν περισσότερη σημασία (ενδιαφέρονται περισσότερο) στις "τακτικές" από τις "έκτακτες" Γ.Σ.

Βέβαια στην παρούσα περίπτωση λόγω των θεμάτων είναι δύσκολο να γελαστεί κανείς, αλλά που ξέρεις... 


Διαβάστηκε 3905 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Τα Σχόλιά Μας ΑΠΟΡΙΑ...